loading
close
SON DAKİKALAR

FENERBAHÇE ÜLKER: 90 - SLUC NANCY: 86

FENERBAHÇE ÜLKER: 90 - SLUC NANCY: 86
Tarih: 12.02.2012 - 16:25
Kategori: Spor

THY Avrupa Ligi A Grubu'nda üçüncü maçında Fransa'nın SLUC Nancy takımını konuk eden Fenerbahçe Ülker, 90-86 kazandı, ilk galibiyetini aldı..

THY Avrupa Ligi A Grubu'nda üçüncü maçında Fransa'nın SLUC Nancy takımını konuk eden Fenerbahçe Ülker, 90-86 kazandı, ilk galibiyetini aldı.

Basketbolda THY Avrupa Ligi A Grubu'nda yer alan Fenerbahçe Ülker'in, Fransa'nın SLUC Nancy takımıyla yaptığı maçta salon dolmadı. 

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda bu sezon ikinci Avrupa Ligi maçına çıkan Fenerbahçe Ülker, Fransa takımı karşısında da beklediği seyirciyi tribünlerde bulamadı. 

Sarı-lacivertlilerin, grupta İspanya'nın Caja Laboral takımıyla yaptığı maçta da Abdi İpekçi Spor Salonu dolmamış, maç sonunda Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Neven Spahija, bu konuya dikkati çekerek, taraftarlardan salonu doldurarak, geçen sezon Sinan Erdem Spor Salonu'nda olduğu gibi kendilerini desteklemelerini istemişti. Ancak SLUC Nancy maçında tribünlerin büyük bölümü boş kaldı.

Taraftarın azlığı dikkat çekerken, karşılaşmayı izleyen taraftarlar, maçın başından itibaren tezahüratlarla takımlarına destek verirken, rakip takımın hücumlarında ise ıslıklarla baskı oluşturmaya çalıştılar. Zar zor maçı kazanan Fenerbahçe takımının spikeri ve yorumcusu ilk yarıda maçı çok farklı bittiğine kendilerini ve taraftarları pek inandıramadılar.

Bu arada, Fransız ekibi SLUC Nancy, Bennet Cantu deplasmanında olduğu gibi Fenerbahçe Ülker karşısına da 10 kişilik kadroyla çıktı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları