loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe Ülker, Komşu'da kaybetti

Fenerbahçe Ülker, Komşu'da kaybetti
Tarih: 11.02.2012 - 17:56
Kategori: Spor

Fenerbahçe Ülker, Turkish Airlines Euroleague Top 16 turu G Grubu'nda NTV Spor'dan canlı yayınlanan karşılaşmada, Panathinaikos'a 72-62 mağlup oldu

THY Euroleague'de Panathinaikos, OAKA Arena'da Fenerbahçe Ülker'i konuk etti.

Karşılaşmadan 72-62 galip ayrılan Panathinakos, gruptaki galibiyet sayısını 3'e yükseltti. Fenerbahçe Ülker, üst üste ikinci yenilgisini alırken, sarı lacivertli takım ümitlerine 23 Şubat'ta oynayacağı Unics maçına bıraktı.

Ev sahibi takımda Kostas Tsartsaris 21 sayıyla sahanın en skorer ismi olurken, Mike Batiste 11 sayı - 6 ribaundla maçı tamamladı.

Fenerbahçe Ülker'de ise Bojan Bogdanovic rakip potaya bıraktığı 15 sayıyla takımının en skorer ismi oldu. Roko Ukic 13 sayıyla oynarken, Jerrells da 11 sayıyla maçı tamamladı.

Fenerbahçe Ülker, Bojan Bogdanovic'in basketiyle karşılaşmaya başlarken, ilk 3 dakikalık zaman diliminde başka sayı üretemedi. Panathinaikos, 8-0'lık seriyle farkı açarken, Mike Batiste'nin serbest atış çizgisinden basketlerine sarı lacivertli takım Roko Ukic ile yanıt verdi. Bogdanovic'in üç sayılık basketi farkı 2'ye indirirken, Dimitris Diamantidis ve Kostas Tsartsaris'in basketiyle farkı bir kez daha açan ev sahibi takım, 10-0'lık seriyle skoru 21-9'a getirdi. İlk çeyrek Panathinaikos'un 24-13 üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci çeyreğe hızlı bir başlangıç yapan ev sahibi takım farkı 16'ya yükseltti. Karşılıklı sayıların ardından Panathinaikos, aradaki farkı korumayı başarırken, Fenerbahçe Ülker Curtis Jerrells ve Bojan Bogdanovic ile sayılar üretti. Ukic'in de devreye girmesiyle fark 11'e inerken, Jasikevicius'un basketiyle Panathinaikos, soyunma odasına 40-27 önde gitti.

İkinci çeyrekte olduğu gibi, üçüncü periyoda da ev sahibi takım etkili başladı. Fark 18'e yükselirken, Jerrells'in üstü üste bulduğu turnikelere günün başarılı isimlerinden Tsartsaris cevap verdi. 25. dakikada 50-34 ev sahibi takımın üstünlüğüyle geçilirken, Mirsad, Bogdanovic ve Ukic'in sayılarıyla Fenerbahçe Ülker skoru 55-43'e getirdi. Son saniyelerde Ian Vougioukas'ın basketleriyle üçüncü çeyrek 58-43 sona erdi.

Son çeyreğe Fenerbahçe Ülker, Oğuz Savaş'ın basketleriyle başladı. Jerrells ve Bogdanovic'in devreye girmesinin ardından fark 9 sayıya düşerken, Ian Vougioukas takımına rahat bir nefes aldırdı. Vougioukas'a Jasikevicius'un da yardım etmesiyle skordaki üstünlüğü tekrar eline alan Pana, Oğuz Savaş, Mirsad Türkcan ve Engin Atsür'ün basketlerine engel olamayınca fark tekrardan 9'a düştü. Engin ve Mirsad'la hücumlardan boş dönen Fenerbahçe Ülker, farkı eritemeyince karşılaşmadan 72-62 mağlup ayrıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları