loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe ve Galatasaray sahne alıyor

Fenerbahçe ve Galatasaray sahne alıyor
Tarih: 12.02.2012 - 18:06
Kategori: Spor

Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Medical Park'ın, THY Euroleague serüveni yarın başlıyor

Türkiye, THY Euroleague'de bu sezon ilk kez 3 takımla temsil edilecek. Organizasyonda ülkemizi Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Medical Park temsil edecek.

Fenerbahçe Ülker, A Grubu'ndaki ilk maçını yarın İspanyol takımı Caja Laboral ile oynayacak. Abdi İpekçi Arena'da oynanacak karşılaşma, saat 20:00'de başlayacak.

A Grubu'nda Fenerbahçe Ülker ve Caja Laboral'in yanı sıra Bennet Cantu, SLUC Nancy, Bizkaia Bilbao Basket ve Olympiacos takımları da yer alıyor. Fenerbahçe Ülker'de sakatlıkları bulunan Mirsad Türkcan ve Marko Tomas karşılaşmada yer almayacak.

THY Euroleague'de mücadele edecek bir diğer ekibimiz Galatasaray Medical Park ise D Grubu'ndaki ilk maçında Polonya'nın Asseco Prokom takımına konuk olacak. Mücadele Gdynia Sports Arena'da oynanacak ve 21.45'te başlayacak. 

D Grubu'nda Galatasaray Medical Park ve Asseco Prokom'un yanı sıra Barcelona Regal, Montepaschi Siena, Unics Kazan, ve Union Olimpija da mücadele edecek.

Tarihinde ilk defa THY Euroleague'de mücadele edecek olan sarı-kırmızılı takım, ön eleme turunda PAOK, Asvel ve Lietuvos Rytas takımlarını elemişti. 

Eurolague'deki diğer temsilcimiz Anadolu Efes ise, 20 Ekim Perşembe günü saat 20:00'de Sırbistan temsilcisi Partizan ile deplasmanda karşılaşacak.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları