loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe zor deplasmanda

Fenerbahçe zor deplasmanda
Tarih: 13.02.2012 - 06:35
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantepspor'un konuğu oluyor.

Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında Fenerbahçe, Gaziantepspor’un konuğu oluyor. Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20:00’da başlayacak. Karşılaşmada hakem Bülent Yıldırım düdük çalacakken yardımcılıklarını Cem Satman ve Muhittin Gürses yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa İlker Coşkun olacak.

FENERBAHÇE’DE ÖNEMLİ İSİMLER YOK
Konuk ekip Fenerbahçe’de sakatlıkları süren Gökhan Gönül, Emre Belözoğlu, Orhan Şam, Serdar Kesimal ve Özer Hurmacı sakatlıkları nedeniyle Gaziantepspor karşısında forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE

Volkan
Bekir
Yobo
Bilica
Ziegler
Selçuk Şahin
Baroni
Caner
Stoch
Alex
Semih

GAZİANTEPSPOR
Karcemarskas
Serdar Kurtuluş
Emre Güngör
Dany
Ivan de Souza
Murat Ceylan
Wagner
Bekir Ozan Has
Olcan Adın
Cenk Tosun
Ismael Sosa

STAT: Kamil Ocak Stadyumu
SAAT: 20:00
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: Lig TV

LİGİN GOL REKORU İKİ TAKIMDA

54. sezonunu geçiren lig tarihinde şimdiye dek bir maçta en fazla gol, Fenerbahçe ile Gaziantepspor'un oynadıkları bir karşılaşmada filelere gitti.

İki takım arasında 1991-1992 sezonunda, 16 Mayıs 1992 tarihinde İstanbul'da yapılan 30. ve son hafta maçını sarı-lacivertli ekip 8-4 kazanırken, filelere giden toplam 12 gol, ligde şimdiye dek bir maçta atılan en fazla gol olarak tarihe geçti.

Bu tarihi maçta Fenerbahçe'nin gollerini Tanju Çolak (3), Nuri Kamburoğlu

(2), Gerson Candido de Paula,  Gaziantepspor'un gollerini ise Durmuş Ali Çolak, Marcello Thomas Monteiro, Hamdi Özturgut ve Fenerbahçeli Semih Yuvakuran kendi kalesine attı.

GAZİANTEP’TEKİ MAÇLAR

Fenerbahçe ile Gaziantepspor, yapacakları lig maçıyla birlikte Gaziantep'te 25. kez karşı karşıya gelecek.

Gaziantep'te yapılan toplam 24 lig maçında ev sahibi ekip 10, Fenerbahçe 9 galibiyet alırken, 5 maç berabere bitti. Gol sayısında ise Fenerbahçe'nin 39-35 üstünlüğü bulunuyor.

Bu arada, iki takım arasında 1993-1994 sezonunda Gaziantep'te yapılması gereken maç, ev sahibi ekibin cezası nedeniyle Mersin'de oynanmış ve Fenerbahçe 2-0 galip gelmişti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları