loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe'de tek hedef 3 puan

Fenerbahçe'de tek hedef 3 puan
Tarih: 03.01.2012 - 14:50
Kategori: Spor

Süper Lig'de ikinci yarının ilk hafta maçında yarın deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Ordu'dan 3 puanla dönmeyi hedefliyor

Ligin ilk yarısının son haftasında Medical Park Antalyaspor ile 0-0 berabere kalarak, 2 puan yitiren sarı-lacivertliler, Orduspor’u yenerek, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor.

Geçen sezon ligin ikinci yarısında çıkış yaparak, 17 maçta 16 galibiyet ve 1 beraberlikle şampiyonluğa ulaşan sarı-lacivertliler, bu sezon da ikinci yarıda galibiyet serisi yakalamayı amaçlıyor. 

Fenerbahçe’de Orduspor maçı öncesi kaptan Alex de Souza, Selçuk Şahin ve Sezer Öztürk’ün sakatlıkları bulunuyor.

Belindeki rahatsızlığı nedeniyle ikinci yarı hazırlıklarının başladığı 27 Aralık’tan beri takımla idman yapamayan ve Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan yönetiminde özel idman yapan kaptan Alex’in Ordu’ya götürülüp, götürülmeyeceği, bu sabah yapılacak antrenmanda belli olacak. 

Fenerbahçe’de Orduspor maçı öncesi 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde 3’er sarı kartları bulunan Ziegler, Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül, yarınki maçta sarı kart görürlerse cezalı duruma düşecek ve 19. haftada takımlarının Gaziantepspor ile yapacağı lig maçında forma giyemeyecek. 

Ordu 19 Eylül Stadı’nda saat 18.00’de başlayacak Orduspor-Fenerbahçe maçını hakem Tolga Özkalfa yönetecek. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları