loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe'den '23 Nisan' mesajı: 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e minnettarız, geleceğin feneri çocuklara güveniyoruz'

Fenerbahçe'den '23 Nisan' mesajı: 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e minnettarız, geleceğin feneri çocuklara güveniyoruz'
Tarih: 23.04.2021 - 12:25
Kategori: Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü, TBMM’nin kuruluş yıl dönümü ve dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir etkinlik organize etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü sporcuları tek tek paketledikleri Fenerium ürünlerini, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Semiha Şakir Çocuk Yuvası’ndaki çocuklarla buluşturdu.

Hediye paketleri, futbolcular Caner Erkin, Mert Hakan Yandaş, Altay Bayındır, Harun Tekin, Serdar Aziz ve İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımından Satou Sabally ve Tuğçe Canıtez, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımından Beliz Başkır ve Ceren Kestirengöz, Fenerbahçe Beko Genç Erkek Basketbol Takımından Melih Kurtay ve Berkay Yılmaz, Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımından Arda Bostan ve Taha Erden hediyeleri paketlerken Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt’ın katılımıyla Semiha Şakir Çocuk Yuvası’ndaki çocuklarla buluştu.

Hediyeleri gören çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken Burak Çağlan Kızılhan ile Simla Türker Bayazıt, miniklere günün anlam ve önemini anlattı ve hep birlikte 23 Nisan temalı şarkılar söylendi.

Fenerli yöneticiler, kurum müdürü Fuat Şanlı’ya geçtiğimiz yıl Fenerbahçe stadına asılan dev pankart görselinin yer aldığı “Geleceğin Feneri Çocuklar” yazılı bir tablo hediye ettiler.
Organizasyonun ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Burak Çağlan Kızılhan, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için buradayız. Semiha Şakir Çocuk Evleri Sitesi’nde çocuklarımıza bir nebze olsun mutluluk vermek adına…Tabii ki pandemi sebebiyle çok fazla organizasyon yapamıyoruz. Sağ olsunlar Semiha Şakir Çocuk Evleri bizleri kabul etti. Çocuklarımızla birlikte az da olsa güzel anlar yaşadık. Fenerbahçe hediyeleri verdik. Onlar da mutlu bir şekilde oynuyorlar. Tekrardan çocuk bayramını kutluyorum” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt ise, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği dünyada eşi benzeri olmayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Tüm çocuklarımıza armağan olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha burada saygı, rahmet, minnet ve sevgiyle anıyoruz. Bize armağan ettiği her şey için minnettar olduğumuzu yineliyoruz. Geçen sene 23 Nisan’da TBMM’nin kuruluşunun 100. yıl dönümünde stadımızda Atatürk’ün TBMM önündeki fotoğrafını dev bir pankart olarak stadımıza astık. Stadımıza şu ana kadar asılmış en büyük pankart olarak bu kayıtlara geçti. Bu sene de pandemi şartlarına uygun olarak ayrı özel bir etkinlik yapıyoruz. Semiha Şakir Çocuk Evi’nde çocuklarımızla buluştuk. Futbol, basketbol ve voleybol şubelerimizin sporcuları, Fenerium’da özel seçtiğimiz hediyeleri paketlediler, buraya getirdik ve çocuklarımıza armağan ettik. Onlarla bu coşkuyu ve sevinci yaşadık. Çok mutluyuz ki umarız onlara güzel bir hatıra bıraktık. Geleceğin Feneri çocuklara güveniyor ve inanıyoruz. Tekrar bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kurum Müdürü Fuat Şanlı ise şunları kaydetti:
"Böyle güzel bir günde Fenerbahçe Spor Kulübü’ne çocuklarımızı yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyoruz. Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden birisi. Sürekli yanımızdalar ve hemen hemen her yıl bize destek oluyorlar.  Çok teşekkür ediyorum. Atatürk geleceği çocuklara emanet etti. Biz de bunun bilinci ile hareket ediyoruz. Bize destek olan Fenerbahçe ve taraftarına yürekten teşekkür ediyorum."

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından da Başkan Ali Koç'un çocuklarla olan bir fotoğrafı "Geleceğin Feneri Çocuklar" notuyla paylaşıldı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları