loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe'den taraftarlarına 'Mustafa Cengiz' açıklaması: 'Ciddiye almamanızı rica ediyoruz'

Fenerbahçe'den taraftarlarına 'Mustafa Cengiz' açıklaması: 'Ciddiye almamanızı rica ediyoruz'
Tarih: 08.04.2021 - 15:25
Kategori: Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden taraftarlarına yönelik yapılan açıklamada, "Hadsiz ve üslupsuzca ısrarla Fenerbahçe’yi odak alan; ciddiyet çıtası ve seviyesi her seferinde daha da aşağı çekilen bu tavırların sahibi olan kişiyi, dikkate ve ciddiye almamanızı rica ediyoruz" denildi....

Galatasaray'la bir süredir süren şampiyonluk sayısı tartışmaları yaşayan Fenerbahçe, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesablarından taraftarlarına yönelik bir açıklama yayınladı. 

Açıklamada, "Sevgili taraftarlarımız, son dönemde üst üste ve dün itibariyle kulübümüzü, yöneticilerimizi, camiamızı hedef alarak yapılan seviyesiz açıklamaları ve bunlara duyduğunuz tepkileri yakinen takip ediyor, anlayışla karşılıyoruz. Hadsiz ve üslupsuzca ısrarla Fenerbahçe’yi odak alan; ciddiyet çıtası ve seviyesi her seferinde daha da aşağı çekilen bu tavırların sahibi olan kişiyi, dikkate ve ciddiye almamanızı rica ediyoruz. Aklıselimden uzak bu yaklaşımların sahibi olan ilgili şahsın şu an temsil ettiği makama istinaden cevap vermeyeceğimizi, taraftarlarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunuyoruz" denildi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, dün yaptığı açıklamada Fenerbahçe’nin 1959 öncesi şampiyonluklarını talep etmesiyle ilgili şunları söylemişti:
"Fenerbahçe, Denizlispor'u yendi iki gündür suskunlar. (Fenerbahçeli yöneticiler Selahattin Baki ile Metin Sipahioğlu'nu kastederek) 2 tane tıfıl yönetici. Akıl yaşta değil baştadır. Tarihten uzak insanlar, iflas etmiş tüccarlar. Dün bir kazandılar, 2 gün sustular. Bir gün 1 tane tarihçi çıkarsınlar. Muhatap almam. Seviyemiz uygun değil.

Bir tane tarihçi çıkaramadılar. Bula bula Vahdettin'i (Galatasaray Lisesi Müdürü Vahdettin Engin) buldular. O da biliyorki herkes Fenerli doğar, sonra başka takım tutar. Biz Antep'te, Adana'da Fenerli olana hayret ederdik yahu siz nasıl Fenerlisiniz diye... Espri yapıyorum ama böyledir. Fenerbahçe, Denizlispor'u yendi iki gündür suskunlar. Biz Antep'te Adana'da biri Fenerbahçeli olunca 'Ya sen nasıl Fenerli oldun?' derdik. Şaka tabi ki. Fenerbahçe'nin başvurunun içeriğinden haberimiz yok. Sevgili Fenerbahçe taraftarından özür dilerim. Hepsi benim için değerli ama takımları doğru yönetilmiyor."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları