loading
close
SON DAKİKALAR

Fenerbahçe'yi tutabilene aşk olsun..

Fenerbahçe'yi tutabilene aşk olsun..
Tarih: 05.10.2011 - 15:27
Kategori: Spor

Fenerbahçe'nin de bulunduğu Avrupa liglerindeki bir çok takım, yenilmezlik unvanlarını sürdürüyor.18 takımın mücadele ettiği Spor Toto Süper Lig'de, 5'inci hafta sonunda yenilgisiz tek takım Fenerbahçe kaldı.

Futbolda, aralarında Fenerbahçe'nin de bulunduğu Avrupa liglerindeki bir çok takım, yenilmezlik unvanlarını sürdürüyor. 

18 takımın mücadele ettiği Spor Toto Süper Lig'de, 5'inci hafta sonunda yenilgisiz tek takım Fenerbahçe kaldı. Oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puanla lig lideri olan Sarı-Lacivertliler, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 10 kez havalandırırken, kalesinde ise 4 gol gördü. 

Fenerbahçe ayrıca, geçen hafta taraftarı önünde oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçını da 4-2 kazanarak, rakibinin namağlup unvanına da son vermişti. 

La Liga'da yenilgisiz 3 takım var

Dünyada futbol severlerin merakla takip ettiği liglerden biri olan İspanya La Liga'da 3 takım yenilgiyle tanışmadı. 

La Liga'da 6 hafta sonunda averajla lider durumda bulunan Barcelona ile lig ikincisi Lavante ve 6'ncı sıradaki Sevilla'nın henüz mağlubiyetleri bulunmuyor. 

Barcelona ve Lavante, oynadıkları 6 maçta 4'er galibiyet ve 2 beraberlik alırken, Sevilla'nın ise 3 galibiyet ve 3 beraberliği bulunuyor. 

Serie A'da Juventus ve Udinese 

Alınan sonuçları merakla takip edilen bir diğer lig olan İtalya Serie A'da da averajla liderlik koltuğunda bulunan Juventus ve takipçisi Udinesse, bugüne kadar mağlubiyet yüzü görmeyen takımlar olarak göze çarpıyor. 

Spor Toto Süper Lig gibi 5'inci haftası oynanan Serie A'da, her iki takımın da 3'er galibiyeti ve 2'şer beraberliği bulunuyor. +6 averaja sahip bu iki takımdan Juventus, gol fazlasıyla liderliğini sürdürüyor. 

Premier Lig'de 4 namağlup bulunuyor

İngiltere'de, 7'nci haftası oynanan Premier Lig de ise lider Manchester United, 2'nci sıradaki Manchester City, 4'üncü sıra yer alan Newcastle United ile 7'nci sıradaki Aston Villa takımları henüz yenilmedi. 

Ligin namağlup unvanına sahip bu takımlarından Manchester United ve Manchester City'nin 6'şar galibiyeti ve 1'er beraberlikleri, Newcastle United'ın 4 galibiyet, 3 beraberliği, Aston Villa'nın ise 2 galibiyet ve 5 beraberliği bulunuyor. 

Portekiz'de Porto ve Benfica

Portekiz'de 7 haftası geride kalan Süper Lig'de, 5'er galibiyet ve 2'şer beraberlik elde eden Porto ile Benfica, yenilmezlik unvanlarını sürdürüyorlar. 17'şer puana sahip bu takımlardan Porto, +1 averajla liderlik koltuğunda oturuyor. 

Almanya, Fransa ve Hollanda'da namağlup kalmadı

Bu arada, Almanya'da Bundesliga, Fransa'da Ligue 1 ve Hollanda'da Eredivisie Lig'de ise yenilgisiz takım kalmadı. Bundesliga'da, lig lideri Bayern Münih'in 8 hafta sonunda 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgisi var. Bayern Münih, bu karşılaşmalarda attığı 21 gole karşılık kalesinde 1 gol görmesiyle dikkati çekiyor. 

Fransa Ligue 1'de lider Paris St Germain'in 9'uncu hafta sonunda 1, Hollanda Eredivisie Ligi'nde ise lider Az Alkmaar'ın 8 hafta sonunda 1 yenilgisi bulunuyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları