loading
close
SON DAKİKALAR

Fener'in yeni golcüsü geldi

Fener'in yeni golcüsü geldi
Tarih: 11.02.2012 - 23:59
Kategori: Spor

Fenerbahçe'nin İsviçre'nin Young Boys takımından transfer ettiği Henri Bienvenu, İstanbul'a geldi

Ayağının tozuyla basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bienvenu kariyerini yukarılara çekmek için Fenerbahçe'yi seçtiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin, Young Boys ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarından bu yana Sarı-lacivertliler'in kendisini izlediğini söyleyen Henri Bienvenu, "O günlerde menajerim vasıtasıyla Fenerbahçe'nin benimle ilgilendiklerini biliyordum. Artık gollerimi fenerbahçe taraftarı için atmak istiyorum" dedi.

Burada çok büyük futbolcularla birlikte olacağını söyleyen Bienvenu, "Hem takımlar bazında da İsviçre'deki takımlardan çok daha zorlu ekiplere karşı oynayacağım. Takımda da üst düzey futbolcular var. Bunlar kariyerimi çok daha yukarılara çekme fırsatı doğuracak. Bu fırsatı kendi gelişimim için değerlendireceğim" şeklinde konuştu.

'FENERBAHÇE'NİN DURUMUNU BİLMİYORUM'
Fenerbahçe'nin yargı süreciyle ilgili bilgisi olup olmadığıyla ilgili soruya "Yargı süreciyle ilgili çok fazla bilgi sahibi değilim ve Fenerbahçe'nin içerisinde bulunduğu durumu bilmiyorum. O da beni ilgilendirmiyor. Ancak kulübün büyüklüğünü ve teknik direktörümüzün efsane bir futbolcu olduğunu biliyorum" yanıtını verdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları