loading
close
SON DAKİKALAR

Ferguson: Barcelona'yı yakalıyoruz

Ferguson: Barcelona'yı yakalıyoruz
Tarih: 11.02.2012 - 22:31
Kategori: Spor

Manchester United'ın menajeri Alex Ferguson, dünyanın en iyi takımı olarak gösterilen Barcelona ile aralarındaki farkı hızla kapattıklarını ileri sürdü

Manchester United'ın menajeri Alex Ferguson, dünyanın en iyi takımı olarak gösterilen Barcelona ile aralarındaki farkı hızla kapattıklarını ileri sürdü. Ferguson'a göre, takıma monte edilen genç oyuncular kısa süre içinde Katalan ekibini gölgede bırakacak.

Manchester United, geçen sezon Şampiyonlar Ligi Finali'nde Barcelona'ya 3-1 yenilirken, sahadan adeta silinmişti. Menajer Ferguson maç sonrası, "Yapacak birşey yok. Dünyanın en iyi takımına kaybettik" demişti.

Yeni sezon öncesi, takıma monte ettiği genç oyunculardan fazlasıyla verim alan Ferguson, bu sezondan daha umutlu. Zira deneyimli menajer, Barcelona'nın seviyesine ulaşmak için büyük bir mesafe katettiklerini düşünüyor.

Katalan ekibinin sıradışı bir oyuncu kadrosu yakaladığını belirten Ferguson, "Biz de gelecek için sağlam temeller attık. Takıma monte ettiğimiz gençler, beklenen daha iyi bir performans sergiliyor. Bu gençlerin gelişimi sayesinde, kısa süre içinde Barcelona'yı yakalayacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Ferguson bununla birlikte, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nin en büyük favorileri olarak Barcelona ile birlikte Real Madrid'i gösterdi.

Final maçının Allianz Arena'da oynanacak olması nedeniyle, Bayern Münih'in ekstra motivasyonla mücadele ettiğini vurgulayan deneyimli menajer, "Bu üç takım diğer rakiplerinin önünde görünüyor. Ancak İngiliz takımları da tüm rakipleri ile baş edebilecek güçte. Biz, Chelsea ya da Manchester City, favoriler karşısında çok güzel bir gösteri sergileyecek" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları