loading
close
SON DAKİKALAR

Fernandes'e Servet Gibi Teklif

Fernandes'e Servet Gibi Teklif
Tarih: 13.03.2012 - 20:21
Kategori: Spor

Beşiktaş'ta yabancı futbolcular kıymete bindi. Fernandes'için Tottenham Beşiktaş'a adeta bir servet önerdiği ortaya çıktı...

Beşiktaş’ın sezon sonunda elden çıkarmayı düşündüğü Portekizli futbolcuların talipleri çoğalırken, en çok kıymete binen isim Manuel Fernandes oldu.

Bu futbolcu için en ciddi teklif yapan Tottenham’ın 17 milyonEuro (40 milyon lira) önerdiği ifade edildi. Siyah-beyazlı takımda bu sezon ortaya koyduğu performansla sivrilen vePortekiz Milli Takımı’nın formasını giyen Fernandes’i almak isteyen İngiliz Premier Ligi takımının, Beşiktaşlı futbolcuyutransfer edebilmek için Menajer Mendes’e başvurduğu ifade edildi.

Futbolcunun da İngiltere’ye gitmek istediği vurgulandı. Transferin gerçekleşebilmesi için yeni yönetim kurulunun seçilmesi bekleniyor.

Almeida'ya Rusya'dan Teklif

Beşiktaş'ta transfer teklifi alan diğer futbolcu da Almeida oldu. Siyah-beyazlı ekibin forvetinde yer alan futbolcu için deCSKA Moskova ile Atletico Madrid’in ciddi öneride bulunduğu vurgulandı.

Bu oyuncunun menajerinin de Jorge Mendes olması nedeniyle iki futbolcu için gelen önerilerin bekletildiği vurgulandı.

Beşiktaş’ın yeni yönetimi, bu futbolcuların satılması durumunda kısa vadeli borçları ödeyerek rahatlayacak ve mali anlamda nefes alacak. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları