loading
close
SON DAKİKALAR

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca görevine başladı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca görevine başladı
Tarih: 15.04.2019 - 14:03
Kategori: Yerel

31 Mart yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkanı seçilen Alim Karaca, düzenlenen devir teslim töreninin ardından görevine başladı.

Yerel seçimlerde Fethiye Belediye Başkanlığını kazanan CHP'li Alim Karaca, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi devraldı.

Tören öncesi belediye binası önünde toplanan halka seslenen Karaca, şunları söyledi:

"Fethiye’de hayal ettiğimiz ve hayallerimizi gerçekleştirmek üzere planladığımız bir dönemi başlatmak üzere buradayız. Fethiye’nin hizmet kapısından girmek üzere olduğumuz şu anda aynı seçim sürecinde olduğu gibi bizi yalnız bırakmadınız. Sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum… Ancak bundan sonra sürdüreceğimiz hizmet seferberliğinde de bizi yalnız bırakmayacağınızı umuyor ve diliyorum. En büyük güç halkın gücüdür. Halkın gücü desteği arkamızda olduğu sürece aşamayacağımız hiçbir engel, başaramayacağımız hiçbir çalışma yoktur.

Seçimlerde heyecanlı bir seçim süreci yaşadık. Adaylar ellerinden geldikçe demokrasimize katkı verdiler. Aşırı karalama kampanyaları yapılmadı. Hepsine teşekkür ediyorum. Sizler de, bu seçim sürecini dikkatle izlediniz. Hepsi geride kaldı. Fethiye halkı kararını verdi. Hepimiz Fethiye halkının kararına saygılı olacağız. Bu kararın sorumluluğu içinde hareket edeceğiz. Demokrasimizi hep birlikte daha da yücelteceğiz.

Omuzlarımızdaki yükün ağırlığını biliyoruz. Fethiye yeryüzünün en güzel köşelerinden birisi. Benim ve sizlerin sadece şehrimize, sadece ülkemize değil, tüm Dünya’ya karşı sorumluluğumuz var. Çünkü Fethiye sadece ülkemizin değil, tüm insanlığın malıdır, korunmaya, bakıma, hizmete ihtiyacı var.

Kabul edelim ki… İnsanın olduğu her yerde ne yazık ki doğayı tahrip vardır. Bu kaçınılmazdır. Onun içindir ki biz kampanya boyunca bütün halkımızı bu güzelliğe sahip çıkmaya çağırdık. Bu düşünceyle ve bu bilinçle göreve talip olduk. Fethiye halkı işte bu düşünce ve niyetimize hem Fethiye’de hem de Muğla Büyükşehir de inandı destek verdi.

Şimdi sizlerle beraber… Muğla’mızın ve Fethiye’mizin bu güvenine karşılık hem ülkemize hem de dünyaya verdiğimiz sözü tutma, yerine getirme sorumluluğumuz var. Hiç kuşkusuz, önceki yönetime göre daha farklı metotlarla çalışacağız, fark yaratan belediye olacağız. Ve çok daha hızlı ve etkin çalışacağız. Her yaptığımız işi halkımızla birlikte, paydaşlarımızla birlikte yapacağız. Her yılsonunda yaptıklarımızı Fethiyeli yurttaşlarımla paylaşacağız. Yapamadıklarımızın hesabını vereceğiz. Ve daha şimdiden… 5 yıl sonraki büyük hesap verme gününe hazırlanacağız."

Karaca konuşmasının ardından Belediye hizmet binasına geçiş yaptı. Belediye binası girişinde belediye personelleri Başkan Karaca'yı, çiçeklerle karşıladı. Makam odasında Meclis Üyesi Allattin Yıldırım tarafından Karaca'ya çiçek takdim edildi. Devir teslim töreninin ardından Karaca, vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları