loading
close
SON DAKİKALAR

Filenin Efeleri üst üste ikinci kez Avrupa Altın Ligi şampiyonu oldu

Filenin Efeleri üst üste ikinci kez Avrupa Altın Ligi şampiyonu oldu
Tarih: 20.06.2021 - 23:46
Kategori: Spor

Erkek Voleybol Milli Takımı, Ukrayna’yı 3-1 yenerek ikinci kez CEV Avrupa Altın Lig şampiyonu oldu.

CEV Avrupa Altın Ligi’nde üst üste ikinci kez  A Milli Erkek Voleybol Takımımız şampiyon olarak kupayı ülkemize getirdi.

A Milli Erkek Voleybol takımımız Avrupa Altın Ligi finalinde Ukrayna’yı yenerek yenilgisiz şampiyon oldu.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop yayınladığı mesajda; "A Milli Erkek Voleybol Takımımız üst üste ikinci kez Avrupa Altın Ligi şampiyonu Tebrikler #FileninEfeleri"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Tebrik Mesajı  yayınladı; "Üst üste ikinci kez Avrupa Altın Ligi şampiyonu olan, bizlere bir kez daha büyük bir gurur yaşatan A Milli Erkek Voleybol Takımımızı yürekten kutluyorum. Tebrikler #FileninEfeleri"

Çevre ve Şehircilik Bakanı; Murat Kurum mesajında; "Üst üste ikinci kez CEV Avrupa Altın Ligi şampiyonu olan A Milli Erkek Voleybol Takımımızı kutluyorum. Bu gururu bizlere yaşattığınız için teşekkürler #FileninEfeleri"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Mesajında; "Gurur duyduk, tebrikler #FileninEfeleri CEV Avrupa Altın Ligi’nde üst üste ikinci kez şampiyon olarak kupayı ülkemize getiren A Milli Erkek Voleybol Takımımızı yürekten kutluyorum."

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş mesajında; "CEV Avrupa Altın Ligi'nde üst üste ikinci kez şampiyon olan A Milli Erkek Voleybol Takımımızı gönülden kutluyorum. Başarılarınız daim olsun."

Kaynak : istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları