loading
close
SON DAKİKALAR

Frances McDormand’lı ‘Women Talking’ filminin oyuncu kadrosu belli oldu

Frances McDormand’lı ‘Women Talking’ filminin oyuncu kadrosu belli oldu
Tarih: 20.06.2021 - 12:15
Kategori: Kültür & Sanat

Sarah Polley’nin yazıp yöneteceği “Women Talking” filminde Frances McDormand’a Rooney Mara, Claire Foy, Jessie Buckley ve Ben Whishaw eşlik edecek.

Geçtiğimiz yılın en beğenilen filmlerinden “Nomadland” ile oyuncu olarak üçüncü Oscar’ını kazanan Frances McDormand ve Sarah Polley‘yi bir araya getirmesiyle merak uyandıran “Women Talking”in oyuncu kadrosu açıklandı.

FilmLoverss‘ın Film Updates‘ten aktardığı habere göre, Sarah Polley’nin yazıp yöneteceği Women Talking filminde Frances McDormand’a Rooney Mara, Claire Foy, Jessie Buckley, Ben Whishaw, Judith Ivey, Sheila McCarthy ve Michelle McLeod eşlik edecek.

Film ‘feminist bir manifesto’ olarak tanımlanıyor

Kariyerine oyuncu olarak başladıktan sonra 2006 yılında “Away from Her” (Ondan Uzkata) ile ilk uzun metrajlısına imza atan Sarah Polley, sonrasında çektiği “Take This Waltz” (Bu Dans Senin) ve “Stories We Tell” (Anlattığımız Hikâyeler) ile yönetmen olarak adından övgüyle söz ettirmeyi başardı. Polley, “Women Talking” ile dokuz yıl sonra ilk uzun metrajlısına imza atacak.

Jessie Buckley

Miriam Toews‘in aynı adlı romanından uyarlanan filmin senaryosunu da Polley kaleme alacak. Toews’in çok satan romanının haklarını satın alan ve projeyi hayata geçirmek için Brad Pitt’in yapım şirketi Plan B’ye götüren Frances McDormand, filmde yapımcı olarak da görev alacak. Film MGM ve Plan B işbirliğinde hayata geçirilecek.

Rooney Mara

Toews’in The New York Times tarafından “feminist bir manifesto” olarak tanımlanan romanı, medeniyetten uzakta, dindar bir kolonide yaşayan bir grup kadına odaklanıyor. Kadınlar bir araya gelip konuşmaya başlayınca, kolonideki erkeklerin yıllardır süren cinsel saldırıları hakkındaki gerçekler ortaya çıkıyor. Kadınların hem kendilerini hem de kızlarını bu sistematik saldırılardan kurtarmak için zorlu bir seçim yapmaları gerekiyor.

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları