loading
close
SON DAKİKALAR

Frezecilik Kursu Açılıyor!

Frezecilik Kursu Açılıyor!
Tarih: 11.02.2012 - 23:26
Kategori: Özel Haberler

Çok sıkı çalışan, Silivri Belediyesi Kariyer ve İstihdam Ofisi, bölgedeki sanayi kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu Frezecilik ile ilgili, ikinci kez Mesleki Eğitim Kursu başlatıyor.

Silivri Belediyesi, arz ve talebi buluşturarak kalifiye eleman arayan işverenleri, iş arayan vatandaşlarla bir araya getirme çalışmalarını sürdürüyor. İŞKUR desteğiyle mesleki eğitimler veren Silivri Belediyesi Kariyer ve İstihdam Ofisi, frezecilik ile ilgili ikinci kez mesleki eğitim kursu başlatıyor. Metal sektörünün en önemli branşlarından biri olan, metal şekillendirme işi Frezecilik ile ilgili açılacak mesleki eğitim kursu, 40 gün boyunca toplam 320 ders saati sürecek. 

Eğitimler boyunca ise, kursiyerlere günlük 15 TL harçlık verileceği, aynı zamanda mesleki hastalıklara karşı sigortalanacağı bildirildi.

KAYITLAR 15 EKİM’E KADAR DEVAM EDECEK

Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi’nden ve 729 00 03 nolu telefondan alınan kayıtlar, 15 Ekim 2011 Cuma Günü saat 17.00’ye kadar devam edecek. Erkek kursiyerlerin arandığı kurs kayıtları için, kimlik belgesi ve 16 yaşından büyük olma şartı aranıyor. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları