loading
close
SON DAKİKALAR

Fuhuştan kaçmak için polise sığındı

Fuhuştan kaçmak için polise sığındı
Tarih: 12.02.2012 - 02:50
Kategori: Yerel

Samsun'da 21 yaşındaki B.A., babası B.K ile dost hayatı yaşayan Y.D.'nin kendisini para karşılığı erkeklere sattığını ileri sürerek polise şikayetçi oldu

Samsun’da fuhuş yapmak ve yer temin etmek suçlarından sabıkası olan Y.D (37) ile 1 yıldır dost hayatı yaşayan B.K., (41) yaklaşık 1 ay önce işlediği bir suçtan dolayı cezaevine girdi.

B.K’nın eşinden ayrılan 21 yaşındaki kızı B.A ile Y.D evde tek başına kaldı. B.A, dün akşam Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne giderek babasının dostu olan Y.D’den şikayetçi oldu.
 
Babasının cezaevine girmesinden sonra hayatının çekilmez olduğunu ileri süren genç kadın, "Y.D’yi hiç tanımam. Yaklaşık 2 ay önce eşimden ayrılıp babamın yanına gelince kendisini tanıdım.

Fuhuş yaptığını bilmiyordum. Babam cezaevine girdikten sonra beni sokağa atmakla tehdit edip, zorla erkeklerle ilişkiye girmemi istedi. Bu süre içerisinde onun zorlaması ve tehditleriyle 6 kişiyle rızam dışında ilişkiye girdim. Düşürüldüğüm bu bataktan beni kurtarın. Y.D’den şikayetçiyim" diye konuştu.

Polis, B.A’yı Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kadın sığınma evine yerleştirirken, Y.D’nin de yakalanması için çalışmalara başladı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları