loading
close
SON DAKİKALAR

Fuhuşun şifresi: Borsa yükselecek

Fuhuşun şifresi: Borsa yükselecek
Tarih: 11.02.2012 - 22:07
Kategori: Şehir

Maltepe'de fuhuş yapıldığı ileri sürülen bir masaj salonuna düzenlenen operasyonda 8'i kadın toplam 11 kişi gözaltına alındı

İstanbul Maltepe'deki 5 katlı bir apartmanın en üst katındaki masaj salonunda fuhuş yapıldığı yönünde ihbar alan Maltepe Asayiş Büro'ya bağlı ekipler harekete geçti. Polis, bina girişinin güvenlik kameralarıyla izlendiğini ve iddiaya göre fuhuş yapmak için gelenlerin özel bir şifre ile içeriye alındığını tespit etti. 

Çalışmalarını derinleştiren polis, içeriye giriş şifresinin "Borsa yükselecek" olduğunu belirledi. İşadamı kılığında binaya gelen polis memurları, "Borsa yükselecek" şifresini söyleyerek içeri girdi. Seri numarası belirlenen paralarla fuhuş pazarlığı yapan polis, 100 TL karşılığı kadınlarla anlaştı. 

Parayı kadınlara veren polis memurları, dışarıda bekleyen ekip arkadaşlarına operasyonu başlatmaları için haber verdi. Yapılan operasyonda masaj salonundaki 8 kadın ile 3 erkek gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan şüpheliler Maltepe Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. İşyeri sahibi olduğu belirtilen S.A.'nın "fuhuş için yer temin etmek" suçundan adliyeye sevk edileceği, masaj salonunda çalıştığı ileri sürülen 7 kadın ile müşteri olduğu iddia edilen 3 erkeğin ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılacağı öğrenildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları