loading
close
SON DAKİKALAR

‘Futbolcular örgütlenmeli’

‘Futbolcular örgütlenmeli’
Tarih: 03.09.2011 - 11:55
Kategori: Spor

Maç sonrası açıklamalareda bulunan Emre, futbolcu arkadaşlarına seslendi

EMRE: “2.’lik için ipler bizim elimizde. Türk futbolu kolay bir süreçten geçmiyor. Futbolcuların ülkemizde güçlü bir örgütlenmesi yok. Eğer örgütlenmiş olabilsek, futbolcular olarak TFF’ye kendimize göre kararlar aldırabilirdik, sezona erken başlayabilirdik. Bu maçta da böyle zorlanmazdık.”

BURAK: “Çok iyi oynayıp puan kaybetmek mi?’ yoksa ‘Kötü oynayıp kazanmak mı?’ derseniz, biz bunu seçeriz. Ancak şunu belirtmeliyim ki Belçika maçının sonucunu devre arasında öğrenmemiz bizde bir rahatlık sağladı.”

‘Hala sürücü koltuğundayız’

KAZAKİSTAN karşısında son dakika golüyle şampiyonaya yeniden tutunan Türkiye’de Hiddink, zor da olsa galibiyetin önlerini açtığını söyledi: “Tek bir şeyin altını çizmek istiyorum çok zayıf oynadık ve buna rağmen kazandık. Daha kötü oynayamazdık. Taraftarlara da teşekkür ediyorum sürekli destek verdiler. İkinci golü erken bulsaydık sonuç farklı olabilirdi. Bu tür takımlarla oynarken mutlaka ilk golün ardından ikinciyi de bulmalısınız. Hızlı oynamak gerekliydi. İkinci golün gelmemesi oyuncularda duygusal bir ortam yarattı. Panikledik.

Bu Türkiye Ligi’nden dolayı böyleydi. Burdan galibiyet alarak avantajı elimize geçirdik. Bundan kötü oynayamazdık. Şu anda biz hala sürücü koltuğundayız.”

‘Bu futbolla işimiz zor’

ATTIĞI golle hem Milli Takım’ı hem de Hiddink’i ipten alan Arda, maç sonu öz eleştiri yaptı: “Önemli olan kötü oynarken de kazanmak. Ama bugün (dün) oynadığımız futbol, Avrupa Şampiyonası için yeterli değil. Birey olarak kendimize çeki düzen verip, ne yapıp edip şampiyonaya gitmeliyiz.

BU maçta iyi değildim ama hayatım boyunca hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadım. Burak bu takımda topa en iyi vuran futbolcu. Bir penaltı daha olsa yine ona attırırdım.”

Beranek: Hak ettiler

KAZAKİSTAN Teknik Direktörü Beranek, Türkiye karşısında oyunun kendileri açısından kötü sonuçlandığı ancak rakibin zaferi hak ettiğini söyledi. Çek hoca “Türkiye’yi yenmek her baba yiğidin harcı değildir” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları