loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray: 1 - Manisaspor: 0

Galatasaray: 1 - Manisaspor: 0
Tarih: 22.12.2011 - 00:41
Kategori: Spor

Galatasaray, dirençli rakibinin karşısında Selçuk İnan'ın şık golüyle galip geldi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son karşılaşması olan Manisaspor maçında da kadro istikrarından vazgeçmedi. 

Sarı-kırmızılı teknik adam, Fenerbahçe derbisini kazanan kadroyu Trabzonspor ve Orduspor karşılaşmalarında da aynen sahaya sürerken, Manisaspor mücadelesinde ise tek fireyi sarı kart cezası nedeniyle verdi. 

Galatasaray'da son oynanan Orduspor maçında sarı kart gören Semih Kaya, Manisaspor maçında cezalı duruma düşerek kadrodaki yerini alamadı ve teknik direktör Fatih Terim bu oyuncunun yerine Servet Çetin'i ilk 11'de sahaya sürdü. 

Servet 3. kez ilk 11'de şans buldu
Galatasaray'da Semih Kaya'nın kart cezalısı olması nedeniyle teknik direktör Fatih Terim'in ilk 11'deki tercihi olan Servet Çetin, bu sezon 3. kez ilk 11'de maça başladı. 

Bu sezon takımda kendisine yer bulmakta güçlük çeken isimler arasında olan Servet Çetin, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı ilk 11'de sahaya çıkmış, ardından da Tomas Ujfalusi'nin sarı kart cezalısı olması nedeniyle 13. haftadaki Gençlerbirliği mücadelesinde maça ilk 11'de başlamıştı. 

-Cevad Prekazi unutulmadı- 
Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da yaptığı iç saha maçlarında gerçekleştirilen ''Galatasaray efsanelerini anıyor'' organizasyonunun Manisaspor maçı öncesi konuğu, sarı-kırmızılı ekibin yakın tarihine adını yazdıran isimlerden Cevad Prekazi oldu. 

Karşılaşma öncesi taraftarların karşısına çıkarılan Cevad Prekazi'ye, sarı-kırmızılı eski yönetici Ergun Gürsoy tarafından bir plaket takdim edilirken, Prekazi daha sonra tribünleri gezerek taraftarları selamladı. 

Sarı-kırmızılı takımda 1985 yılından 1991 yılına kadar 6 sezon top koşturan ve iki kez (1986-87 ile 1987-88) lig şampiyonluğu yaşayan Cevap Prekazi, 1988-89 Şampiyon Kulüpler Kupası çeyrek finalinde serbest vuruştan Monaco'ya yaklaşık 40 metreden attığı golle akıllara kazınmıştı. 

Taraftar ilgisi düşmedi
Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son maçı olan Manisaspor mücadelesinde Galatasaray taraftarları, takımlarını yine yalnız bırakmadı. 

Sarı-kırmızılı ekibin başarılı performansı nedeniyle tribünleri boş bırakmayan taraftarlar, hafta içi olmasına karşın tribünleri önemli ölçüde doldurdu. 

Karşılaşma öncesi özellikle teknik direktör Fatih Terim'e sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, ''İmparator Fatih Terim'' tezahüratları yaptılar. 

Vanspor Başkanı Gezici, tribünde
Galatasaray-Manisaspor karşılaşmasını, TFF 3. Lig ekiplerinden Vanspor'un başkanı Nihat Gezici de izledi. 

Karşılaşma öncesi stat hoparlörlerinden anons yapılarak, Vanspor Kulübü Başkanı Nihat Gezici'nin tribünde olduğu duyurulurken, Van'da yaşanan deprem felaketi nedeniyle bir kez daha geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu. 

Manisaspor'da 2 eksik
Manisaspor, sakatlıkları nedeniyle 2 oyuncusunu Galatasaray karşısında kullanamadı. 

Sakatlıkları devam eden Ömer Aysan Barış ile Ferhat Çökmüş İstanbul'a getirilmedi. 

Ayrıca, teknik direktör Kemal Özdeş, Manisaspor'un ligde son yaptığı Eskişehirspor maçının ilk 11'inde bir değişiklik yaparak Galatasaray karşısına çıktı. 

Eskişehirspor maçında ilk 11'de görev verdiği Murat Erdoğan'ı Galatasaray maçında yedek soyunduran Özdeş, yerine Yiğit İncedemir'e şans verdi. 

Galatasaray: 1 - Manisaspor: 0 

Stat: Türk Telekom Arena 

Hakemler: Özgür Yankaya, İsmail Şencan, Mehmet Cem Hanoğlu 

Galatasaray: Muslera, Eboue, Ujfalusi, Servet Çetin, Hakan Balta, Kazım Kazım, Melo, Selçuk İnan, Emre Çolak, Elmander, Baros 

Manisaspor: İlker Avcıbay, Akaminko, Dixon, Hüseyin Tok, Klukowski, Yiğit Gökoğlan, Yiğit İncedemir, Mehmet Güven, Nizamettin Çalışkan, Simpson, İsaac 

Gol: Dk. 65 Selçuk İnan (Galatasaray)

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları