loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda şampiyonluk şöleni düzenledi

Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda şampiyonluk şöleni düzenledi
Tarih: 05.06.2023 - 06:28
Kategori: Spor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi 3-0 kazandı. Şampiyonluk kutlamaları başladı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu şampiyonluğu kupasını Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda aldı.

Fenerbahçe maçının ardından Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda şampiyonluk kutlaması düzenlendi. 

Kenan Doğulu ve dans ekibinin tribünleri coşturmasıyla başlayan şenlikler şampiyonlukta emeği geçen isimlerin bir bir sahneye gelmesiyle devam etti.

Başkan Dursun Aydın Özbek, Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve İkinci Başkan Metin Öztürk kürsüye gelerek taraftarı selamladı. 

Ardından şampiyonluğu emektarları yardımcı antrenörleri ve ardından Galatasaray’daki ilk teknik direktörlük kariyerinde şampiyonluk sevinci yaşayan Okan Buruk alkışlarla sahneye geldi. 

Futbolcular seçtikleri müzikler eşliğinde tek tek alkışlarla kürsüye geldi ve şampiyonluk sevincini taraftarı ile yaşadı. 

Şampiyonluk kupasını alan Galatasaraylı oyuncular sahayı turlayarak bu uzun ve zorlu sezonun meyvesi olan şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları