Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den çarpıcı açıklamalar

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, CNN Türk'te yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, CNN Türk'te yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına katıldı. Sarı Kırmızılı kulübün başkanı, UEFA'yla yapılan görüşmeler hakkında çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
UEFA'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe için de yardım istediğini ve Türkiye'ye destek olmalarını talep ettiğini söyleyen Cengiz, Türk futbolunun çok ciddi bir sınavdan geçtiğini kaydederek şunları söyledi:
"UEFA'ya yaptığımız sunumda çok sert sorular geldi. Birinci ağır soru, 'Siz bize vaatlerde bulundunuz, 5 kat daha fazla yükle geldiniz. Yine vaatlerde mi bulunacaksınız?' oldu. Biz 30 sayfalık sunum yaptık, bizden önceki yönetimin yaptığı sunum 1 sayfalık.
Eski yönetim, UEFA'ya verdiği sözleri tutmamış. Zarar etmeyeceğim deyip, 500 milyon TL zarar etmiş. Biz, insanların kafasını bulandırıp şark kurnazlığı yapmayız. Realite ortada. UEFA attığımız her adımı yakından izliyor. Örneğin YellowFriday, UEFA'nın bile dikkatini çekti. Etkilendiler."
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları












