loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray - Fenerbahçe: 1-2

Galatasaray - Fenerbahçe: 1-2
Tarih: 21.11.2021 - 23:20
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. İlk yarı Kerem Aktürkoğlu ve Mesut Özil'in golleri ile 1-1 tamamlanırken, 90+5. dakikada Miguel Crespo'nun golü ile Fenerbahçe dev derbiyi 2-1 kazandı.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 yendi.

İki takım sahaya şu ilk 11'ler ile çıktı:

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Feghouli, Berkan Kutlu, Cicaldau, Morutan, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu

Fenerbahçe: Berke Özer, Ferdi Kadıoğlu, Tisserand, Min-jae, Novak, Sosa, Zajc, Mert Hakan Yandaş, Mesut Özil, İrfan Can Kahveci, Berisha

13. dakikada Morutan'ın ara pasında Berke ile karşı karşıya kalan Kerem, yaptığı vuruşla Galatasaray'ı öne geçiren golü attı. 31. dakikada ise İrfan Can'ın yarı saha gerisinden Galatasaray savunmasının arkasına attığı uzun pasta Muslera ile karşı karşıya pozisyona giren Mesut, skora denge getirdi. İlk yarı 1-1 tamamlandı.

TIKLAYIN: SPOR TOTO SÜPER LİG'DE GOL KRALLIĞI

Seyir zevki ve mücadele seviyesi yüksek olan karşılaşmanın ikinci yarısında iki ekip de fırsatlar bulurken, Fenerbahçe'nin galibiyet golü 90+5'te geldi. Miguel Crespo'nun çektiği şut Muslera'nın müdahalesine rağmen direğe de çarparak ağlarla buluştu ve sarı lacivertli ekip öne geçti. Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe'de Marcel Tisserand, 24 ve 82'de gördüğü iki sarı kart ile oyundan atıldı.

Galatasaray'da ise teknik direktör Fatih Terim, 90+6. dakikada kırmızı kart gördü.

Bu sonuçla Galatasaray 21 puanda kalırken, Fenerbahçe ise 23 puana ulaştı. Spor Toto Süper Lig'in zirvesinde yer alan Trabzonspor'un ise bir maçı eksik bir şekilde 30 puanı bulunuyor.

TIKLAYIN: SPOR TOTO SÜPER LİG'DE PUAN DURUMU

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'ı 25 Kasım Perşembe günü Nef Stadyumu'nda ağırladıktan sonra 28 Kasım Pazar günü Süper Lig'in 14. haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk olacak.

Fenerbahçe ise UEFA Avrupa Ligi'nde 25 Kasım'da Olympiakos'a sonrasında ise 29 Kasım Pazartesi günü Süper Lig'de Göztepe'nin konuğu olacak.

Kaynak : NTV Spor

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları