loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray Kulübünün yeni başkanı Dursun Özbek ve yönetimi Anıtkabir'de

Galatasaray Kulübünün yeni başkanı Dursun Özbek ve yönetimi Anıtkabir'de
Tarih: 18.06.2022 - 22:11
Kategori: Spor

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Kurul Üyeleri ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Kurul Üyeleri, Ankara Galatasaraylılar Birliği Başkanı Nejat Üreten ve 1905 AGS İş Adamları Derneği Başkanı Özgür Bayraktar ve derneklerin üyeleriyle birlikte, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk, Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, Yönetim Kurulları Genel Sekreteri Eray Yazgan, Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morova, Yönetim Kurulu Üyeleri Dikran Gülmezgil, İsmail Sarıkaya, Bora Bahçetepe ve Emir Aral, Anıtkabir ziyaretinde hazır bulundu. 

Ziyarette Atatürk mozolesine çelenk bırakılırken Başkan Dursun Aydın Özbek, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Başkan Dursun Aydın Özbek, Galatasaray Spor Kulübü adına Anıtkabir Komutanı’na Galatasaray forması takdim edip teşekkürlerini iletti. 

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Anıtkabir Özel Defteri’ne şu ifadeleri yazdı:

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN KURUCUSU YÜCE ATATÜRK,

Bugün, Galatasaray Spor Kulübü 39. Başkanı olarak manevi huzurunuzda bulunmaktan dolayı büyük bir gurur ve heyecan duyuyorum.

“Fikri hür, vicdanı hür” Galatasaray ailesi olarak, belirlediğiniz hedefler doğrultusunda birlikte ilerlemekten bir gün olsun vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz.

Devrimleriniz ve fikirleriniz yolumuzu her zaman aydınlatacaktır.

Türkiye’nin gururu Galatasaray Spor Kulübü’nü daha büyük başarılara taşıyacağımıza kendim ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına söz veriyorum.

Ebedi saygılarımla…

Dursun Aydın Özbek
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Erden Timur'dan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Erden Timur’u 17.06.2022 tarihinde Vahdettin Köşkü’nde kabul etti.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başkanımız Dursun Özbek’e Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı görevinde başarılar dilerken önümüzdeki dönemde Galatasaray Spor Kulübü’nün projelerine destek vereceklerini belirtti.

Başkan Dursun Aydın Özbek de Sayın Cumhurbaşkanının desteğinin çok kıymetli olduğunu belirterek, Galatasaray Spor Kulübü adına içtenlikle teşekkür etti.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları