loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray Medical Park, Polonya deplasmanında

Galatasaray Medical Park, Polonya deplasmanında
Tarih: 11.02.2012 - 21:03
Kategori: Spor

Euroleague'deki temsilcimiz Galatasaray Medical Park A Grubu'ndaki 12. maçında Polonya'nın Lotos Gdynia takımını konu edecek.

FIBA Kadınlar Euroleague'deki temsilcimiz Galatasaray Medical Park A Grubu'ndaki 12. maçında Polonya'nın Lotos Gdynia takımını konu edecek.

Sarı - kırmızılı ekibin yarın akşam deplasmanda oynayacağı bu mücadele TSİ 18.45'te başlayacak. Sarı - kırmızılı ekip geride kalan 11 maç sonunda 9 galibiyet 2 mağlubiyet alırken averajla ikinci sırada kendisine yer buldu. Galatasaray Medical Park A Grubu'ndaki ilk maçta Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaştığı rakibini 77-71 mağlup etmişti.

Galatasaray Medical Park geride kalan 11 maçta 878 sayı (79.8 ortalama) ile en çok sayı atan takım olmasına rağmen ortalamalara baktığımızda 9 maç oynayan Fenerbahçe'nin (81 ortalama) arkasında ikinci sırada bulunuyor. 

Oyuncu istatistiklerinde ise sarı - kırmızılı takımdan Diana Taurasi 11 maç sonunda attığı 230 sayı ile 20, 9 ortalamayla birinci durumda. Tina Charles da 9, 1 ribaund ortalaması ile bu alanda takımının en etkili isimi olarak öne çıkıyor.

Sadece 2 galibiyeti bulunan Lotos Gdynia ise averajla puan cetvelinde 6. sırada yer alıyor. Polonya takımında öne çıkan isim ise Aneika Henry. Aneika 13, 9 sayı ve 8, 7 ribaund ortalaması ile takımının en etkili ismi olarak dikkat çıkıyor. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları