loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray seriyi sürdürmek istiyor

Galatasaray seriyi sürdürmek istiyor
Tarih: 11.02.2012 - 19:27
Kategori: Spor

Süper Lig'de ilk yarının son maçında yarın Manisaspor ile sahasında karşılaşacak olan Galatasaray, galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor

Ligde son oynadığı 5 maçtan zaferle ayrılan sarı-kırmızılılar, Manisaspor’u da yenerek seriyi 6 maça çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

Ligde en son 11. haftada Beşiktaş ile deplasmanda oynanan derbi karşılaşmada 0-0 berabere kalarak puan kaybı yaşayan Galatasaray, bu maçın ardından Sivasspor’u 2-1, Gençlerbirliği’ni 1-0, Fenerbahçe’yi 3-1, Trabzonspor’u 3-0 ve Orduspor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı. 

Galatasaray ile Manisaspor arasında saat 20.30’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanacak karşılaşmayı, Özgür Yankaya yönetecek. Karşılaşma Lig TV’den naklen yayınlanacak.

Sarı-kırmızılı ekipte Semih Kaya kart cezası, Yekta Kurtuluş ile Sabri Sarıoğlu da sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

Diğer yandan, Galatasaray’da kart cezası sınırında olan Melo ile Kazım Kazım, Manisaspor maçında sarı kart görmeleri halinde, ikinci yarının ilk maçındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında oynayamayacak. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları