loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray, Vavacars Fatih Karagümrük'ü 2-0 yendi

Galatasaray, Vavacars Fatih Karagümrük'ü 2-0 yendi
Tarih: 02.04.2022 - 21:42
Kategori: Spor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 31. hafta maçında Vavacars Fatih Karagümrük ile kendi sahasında karşı karşıya geldi. İlk yarı sonucu: Galatasaray 2-0 VavaCars Fatih Karagümrük. Maçın gollerini Gomis 4. dakikada penaltıdan ve 12. dakikada Ryan Babel attı.

Maçın ikinci yarısında sonuç değişmedi. Galatasaray, Vavacars Fatih Karagümrük'ü 2-0 yendi

Galatasarayımız, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 31. hafta maçında Vavacars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda 2 Nisan Cumartesi günü oynandı.

Maçı hakem Ali Şansalan yönetti. Onun yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Murat Ergin Gözütok yaptı. Dördüncü hakemlik görevini ise Adem Cinek yaptı.

Galatasaray ve Fatih Karagümrük, son olarak ligin ilk yarısında karşı karşıya geldi. 7 Kasım 2021 tarihli bu maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Galatasarayın golünü 88. dakikada Mostafa Mohamed kaydederken, rakip takım 69’da Andrea Bartolacci ile skor buldu.

Galatasaray ve Fatih Karagümrük yeşil sahada 18 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi ile sahadan ayrıldık. Evimizde rakip takımla oynadığımız 9 maçta ise 7 galibiyet ve 2 beraberlik sonuçları aldık.

Ligde son olarak evinde oynadığı Kayserispor maçından 3-0’lık galibiyetle ayrılan Karagümrük’te 12 golü bulunan Aleksandar Pesic ve 8 gol kaydeden Andrea Bartolacci en skorer isimler olarak göze çarpıyor. 

Galatasaray bu maçın ardından Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında oynayacağı Fenerbahçe mücadelesinin hazırlıklarına başlayacak. 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları