loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray'da 3 yıllığına Divan Kurulu Başkanlığına Aykutalp Derkan seçildi

Galatasaray'da 3 yıllığına Divan Kurulu Başkanlığına Aykutalp Derkan seçildi
Tarih: 18.06.2021 - 22:48
Kategori: Spor

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanlık Seçimi bugün Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanlık Seçiminde; 6833 sicil numaralı Divan Kurulu Üyesi Aykutalp Derkan ile 6888 sicil numaralı Divan Kurulu Üyesi Niyazi Yelkencioğlu başkanlık için yarıştı.

Pandemi koşullarına uygun şekilde yapılan seçimde 4 sandıkta kullanılan 781 oyun 778'i geçerli sayılırken 446 oy alan Aykutalp Derkan, 332 oy alan Niyazi Yelkencioğlu'nu geçerek üç yıl süreyle Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı seçildi.

Seçim divan başkanlığını, 3790 sicil numaralı Divan Kurulu Üyesi Münir Hamamcıoğlu üstlenirken 5361 sicil numaralı Divan Kurulu Üyesi H. Yüksel Dinçer ise seçim divanı başkan vekili oldu.

Başkan adayları Aykutalp Derkan için sarı, Niyazi Yelkencioğlu için ise kırmızı renk oy pusulası kullanıldı.

Sonuçların açıklanmasının ardından Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, kürsüye gelerek bir konuşma gerçekleştirdi.

Bu seçimin kaybedeninin olmadığını belirten Aykutalp Derkan, “Bugün Galatasaray’da bir gelenek olan bir şöleni yaşadık. Seçimler malum Galatasaray’da bir şenliktir. Demokratik, gayet olgun bir seçim süreci yaşadık. Her seçim bir tazelenmedir, bir değişimdir. Kurumu zinde tutar. Bugün ilk demokrasi ve Galatasaray şenliğini yaşadık. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Hepimiz Galatasaraylıyız, hepimizin ortak paydası Galatasaray. Ben hepinize katılımınızdan dolayı özellikle Münir Hamamcıoğlu ağabey ve başkanım ve başkanlık divanına çok teşekkür ediyorum. Ben ve ekibim bu zorlu süreçte Galatasaray’ın birlik, beraberliği, huzuru ve birikmiş sorunlarımızın çözümü için ve yarınki seçimde de bir başka Galatasaray şenliği yaşayacağız. Şimdiden yarın yarışacak olan 5 değerli başkan adayı ve ekiplerine başarılar diliyorum. Bu ikinci şenliği de yaşadıktan sonra bizi divan heyeti olarak zorlu bir süreç bekliyor. Tüzük önceliğimiz olmak üzere yapamadığımız iki mali genel kurul ve sonrasında da birikmiş sorunları çözmek için hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Sadece seçilen 5 kişilik ekip, seçtiğimiz 44 kişilik ekip bu yüklü, birikmiş sorunların altından kalkamaz. Hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Yaşasın Galatasaray diyorum.” ifadelerini kullandı.

Divan Kurulu şu şekilde oluştu:

Başkan: A. Aykutalp Derkan (6833)

Başkan Yardımcısı: İbrahim Ziyal (6329)

Başkan Yardımcısı: Sonay Kale (9001)

Sekreter: Öner Kılıç (8177)

Sekreter: Z. Nilüfer Sanvar (7167)

Kaynak : istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları