loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray'da çatlak sesler!

Galatasaray'da çatlak sesler!
Tarih: 12.02.2012 - 19:59
Kategori: Spor

Aysal, yorum yapan Dürüst'ü, 'Sadece evet veya hayır' deyin diye uyardı.

G.Saray'ın rekor oyla göreve seçilen yönetimindeki çok seslilik tartışmaları da beraberinde getirdi. Sarı-kırmızılı ekibin son toplantısına da bu açık bir şekilde yansırken, yaşanan tartışmalar da kulislere sızmaya başladı.

Yönetim kurulu toplantısında öncelikle Ünal Aysal ile Ali Dürüst arasında bir gerginlik yaşandığı öğrenildi. Dürüst'ün gündemdeki bir maddeyle ilgili yorum yapması üzerine, kibarlığı ile bilinen Aysal'ın, "Ali Bey, durum siyah ile beyaz kadar net. Evet ya da hayır şeklinde görüş belirtin" şeklinde çıkıştığı bildirildi.

Bana 'Uğraşmayın' diyorlar
Yönetimi bölen bir başka konunun ise Galatasaray'ın Fenerbahçe ve şike soruşturması konusunda aldığı tavır olduğu kaydedildi.

Bu konuda söz alan Semih Haznedaroğlu'nun, evrensel hukuk kurallarının uygulanmasını ve suçluların cezalandırılmasını isteyen Aysal ile Adnan Öztürk'ü eleştirdiği, "Amcamın oğlu, kapıcım Fenerli. Bakkal, manav öyle... Bana 'Uğraşmayın Fener'le' diyorlar. Artık Fenerbahçe'yi destekleyelim. Onlar bizim dostumuz" dediği öğrenildi. Bu sözlerin yönetimi daha da böldüğü gelen haberler arasında.

Yönetim üçe bölündü
Göreve gelmeden önce, "Başarı, başarı, başarı" sözü veren ve bu uğurda büyük çaba harcayan Ünal Aysal'ın yönetimdeki çok başlılıktan rahatsız olduğu belirtiliyor.

Galatasaray yönetimi, 'Ünal Aysal, Ali Dürüst ve Adnan Öztürk'çüler diye üçe bölünürken, Aysal'ın tartışmaların daha da büyümesi halinde, sezon içindeki gidişata da bağlı olarak 'erken seçim' ihtimalini dahi düşündüğü belirtiliyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları