loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray'da Mazbata Töreni ve Devir-Teslim töreni yapılacak

Galatasaray'da Mazbata Töreni ve Devir-Teslim töreni yapılacak
Tarih: 14.06.2022 - 10:16
Kategori: Spor

Galatasaray'da yeni seçilen 91. Yönetim Kurulu heyeti devir-teslim işlemi, 14 Haziran 2022 Salı günü saat 17.00’de Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda yapılacak.

Galatasaray'ın Tüzüğü 82. maddesi gereği, 11 Haziran 2022 Cumartesi günü seçilen yeni Başkan ve Kurullarına mazbataları 14 Haziran 2022 Salı günü saat 11.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu Basın Toplantı Odası’nda verilecek.

2. Kez Başkan seçilen  Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu, önce Kulübün kurucusu ve 1 numaralı üyesi Ali Sami Yen’i Feriköy’deki kabrine ziyaret edecek. Yeni ybaşkan ve yönetim Galatasaray'ın unutulmaz oyuncularından Taçsız Kral Metin Oktay’ı Topkapı Kozlu Mezarlığı’ndaki kabrini ziyaret edecek.

Galatasaray'ın Tüzüğünün 83. maddesi uyarınca yeni seçilen heyete devir-teslim işlemi, 14 Haziran 2022 Salı günü saat 17.00’de Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Galatasaray Spor Kulübü’nün seçilmiş 91. Yönetim Kurulu’nun ilk toplantısı ise Başkan Dursun Özbek’in başkanlığında Galatasarayın gelenekleri uyarınca saat 19.05’te Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirilecek.

Galatasaray’ın yeni başkanı Dursun Özbek!

Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçim Genel Kurulu, Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirildi. Kulübümüzün 4459 üyesinin katıldığı 24 sandıkta yapılan oylama sonucunda, oyların 2208’ini alan Dursun Özbek Galatasarayımızın başkanı oldu.

“GALATASARAY’A SEVGİ İKLİMİNİ GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIM”

Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra kürsüye çıkan Başkan Dursun Özbek şu açıklamayı yaptı:  

“Bugün Galatasarayımızın geleceği için iradesini gösteren bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Bu yola benimle beraber çıkan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bu süreçte yanımda olan eşime, kardeşime, aileme teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Eşref kardeşime ve ekibine de çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir yarış oldu. Sağ olsunlar, var olsunlar. Değerli kardeşlerim. Yarın bambaşka bir gün. Yarın hep beraber, hep birlikte olmanın zamanı geldi. Size vaadim var değerli Galatasaraylılar! Galatasaray’a arkadaşlarımla beraber sevgi iklimini getirmeye çalışacağım. Galatasaray’a barışı getirmek istiyorum. Artık barışmanın zamanı geldi. Bu seçimde kazanan, kaybeden diye bir şey yok. Yarından itibaren yeniden hep beraberiz, kol kolayız. Galatasaray’ı güzel günlere taşımak için el ele, sırt sırta vermeye hazır mısınız değerli kardeşlerim? Hep beraber Galatasaray’ı hepimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın gurur duyacağı seviyeye getireceğiz. Yaşasın Galatasaray! Ne mutlu Galatasaraylıyım diyene!” 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları