loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas oldu

Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas oldu
Tarih: 19.06.2021 - 22:43
Kategori: Spor

Galatasaray Spor Kulübü Olağan Seçim Genel Kurulu, 19 Haziran 2021 tarihinde Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleşti. Seçimde 5 aday yarıştı. Adayların arasında 1541 oy alan Burak Elmas Galatasaray'ı başkanı seçildi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığına seçilene Burak ElmasÇok mutluyum. Galatasaray'a yakışan bir seçim süreci oldu. Bugün biz kazanmış olabiliriz ama kimse kaybetmedi. DNA'mızın, Değerlerimizin savunucusu olmaya devam edeceğiz ve birlikte çok şey başaracağız. Öğrendiğimiz Galatasaray'a uygun davrandık.Galatasaray'da kimse kaybetmedi. Yarından tezi yok artık birlik olup önümüzdeki sorunları halletmek için tüm Galatasaraylılar tek yumruk olacağız ve birlikte çok şey başaracağız. Yapacak çok işimiz var, daha yeni başlıyoruz. Zor işimiz mazbatamızı aldıktan sonra başlayacak. Verdiğimiz sözlerin hepsini biliyoruz, gereği neyse yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Beş başkan adayının katıldığı seçimde İbrahim Özdemir (7019) sarı, Metin Öztürk (5569) mor, Eşref Hamamcıoğlu (7102) yeşil, Burak Elmas (9320) kırmızı ve Mehmet Yiğit Şardan (9798) gri oy pusulası ile yarıştı. 

Seçimde Burak Elmas: 1541, Eşref Hamamcıoğlu: 1500, Metin Öztürk: 893, Yiğit Şardan: 679, İbrahim Özdemir: 92 oy aldı. Bu sonuçla Burak Elmas Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığına sçildi.

Seçimlerde toplam 30 sandıkta oy kullanıldı.

Burak Elmas'ın Yönetim Listesi

Asil: Ali Polat Bengiserp, Mehmet Remzi Sanver, Başak Karaca, Bikem Ardakoç Kanık, Turhan Özen, Burçak Emre Zorlu, Şükrü Köksal Ünlü, Mustafa Özgür Kalelioğlu, Rezan Epözdemir, Özgür Işıtan Gün.

Yedek: İbrahim Reha Keskin, Selim Sefada, Abdulvahap Gazi Tanrıverdi, Mehmet Polat Kalafatoğlu, Ahmet Ozan Şener.

Kaynak : istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları