loading
close
SON DAKİKALAR

Galatasaraylı kadınlara müjde

Galatasaraylı kadınlara müjde
Tarih: 11.02.2012 - 23:26
Kategori: Spor

Sadece Türkiye değil, dünya Fenerbahçe’nin Manisaspor ile oynadığı ‘’Kadınlı ve çocuklu’’ maçı konuşuyor.

Kadıköy'de dün yaklaşık 50 bin kadın ve çocuğun takip ettiği karşılaşma dünya yüzündeki ilk uygulama olarak tarihte yerini alırken bir müjde de Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'den geldi..

Telefonla aranıp, öncelikle kendisine Futbol Federasyonu'nun ilk kez dün Fenerbahçe-Manisaspor maçında başlattığı ''Seyircisiz maçlara kadın ve 12 yaşından küçük çocuklarının'' gelme fikrini soruldu..

Turgay Demirel, ''Uygulama benim de hoşuma gitti. Tribünlerde çok renkli görüntüler vardı'' cevabını verdi..

Ardından yine soruldu;

-''Biliyorsunuz Galatasaray'ın da, geçen sezon Fenerbahçe Ülker ile oynanan final serisinde çıkan olaylardan dolayı 2 maç seyircisiz oynama cezası var.. Siz de bu 2 karşılaşmada tribünleri Futbol Federasyonu gibi kadın ve çocuklara açmayı düşünür müsünüz?..

Demirel bu konuya çok olumlu yaklaştı ve ''Neden olmasın. Bence yerinde bir uygulama olur. Evet biz de Galatasaray'ın 2 cezalı maçında böyle bir yöntemi gerçekleştirebiliriz'' ifadesini kullandı.

İstanbul Gerçeği olarak bizim bu cevaptan aldığımız mesaj şu;

Basketbol Federasyonu, Galatasaray'ın ligin ikinci haftasında evinde oynayacağı Banvit ile 3'üncü hafta Karşıyaka ile yine sahasında yapacağı maçları aynen TFF gibi, kadın ve 12 yaşından küçük çocuklarına ücretsiz izlettirecek..

Kadınlara bu sevindirici haberi hemen verelim.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları