loading
close
SON DAKİKALAR

Gazeteci Aydın Engin son yolculuğa uğurlandı

Gazeteci Aydın Engin son yolculuğa uğurlandı
Tarih: 25.03.2022 - 22:16
Kategori: Yaşam

Gazeteci Aydın Engin bugün Çengelköy Mezarlığı'nda vasiyeti üzerine törensiz son yolculuğuna uğurlandı.

Gazeteci Aydın Engin Çengelköy Mezarlığı'nda cenaze töreni yapılmadan defnedildi. Aydın Engin'in eşi Oya Baydar, "Bu kalabalığı görseydi, duysaydı ve hissetseydi, sevgi seli içerisinde uğurlandığını herhalde bundan memnun olurdu. Merasimi sevmediği için 'Nerede trak orada bırak' derdi bu işlere. Biz hiçbir şey yapmak istememiştik. Böyle isterdi ama bu sevgi selini görseydi çok hoşuna giderdi" dedi.

"Kendisi görseydi, duysaydı ve hissetseydi dünden beri ne kadar sevgi seli içinde uğurlandığını, herhalde bundan memnun olurdu"

Oya Baydar, "Ben de Aydın'ın bu kadar sevildiğini bilmiyordum. Herhalde birileri de çok kızıyordu ona diye düşünüyordum. Kendisi görseydi ve duysaydı ve hissetseydi dünden beri ne kadar sevgi seli içinde uğurlandığını, herhalde bundan memnun olurdu. Biz hiçbir şey yapmak istememiştik, hatta duyurmak da istememiştik. Bunu böyle isterdi ama sonrasındaki bu sevgi selinden çok hoşlanırdı sanıyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum, yalnız bırakmadınız. Bütün dostlar burada diye düşünüyorum. Çok mütevazi bir tören yapıyoruz, yerimiz falan çok dar... Çok teşekkür ediyorum, ben de hepinizin sıcaklığını arkamda duyacağım gerçekten. Çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları