loading
close
SON DAKİKALAR

Gazetecilerin tutuklanmasına Hüseyin Aygün'den tepki

Gazetecilerin tutuklanmasına  Hüseyin Aygün'den tepki
Tarih: 26.11.2015 - 22:35
Kategori: Gündem

Hüseyin Aygün; Bugün AKP medyasında çalışan bir tetikçinin tehdidiyle Hürriyet, çalışanı Bülent Mumay'ı işten attı. Akşama ise Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklanma haberleri geldi...

24. Dönem CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün sosyal medya hesabından basın üzerindeki baskılara ve tutuklamalara nedeniyle bir açıklama yayınladı...

Hüseyin Aygün açıklamasında; 

Bugün AKP medyasında çalışan bir tetikçinin tehdidiyle Hürriyet, çalışanı Bülent Mumay'ı işten attı. Akşama ise Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklanma haberleri geldi.

Sebep: 'Vatana ihanet', 'casusluk', 'FETÖ terör örgütü üyeliği' gibi yalanlar. En büyük vatan haini IŞİD'den oğlu hesabına petrol alıyor, insan yiyen katillerin taşeronluğunu yapıyor. 

Bir de hiç çekinmeden MİT TIR'ları ile silah gönderen gazetecileri tutuklayarak özgür basını susturmaya nafile çabalıyor. 

Yarın Rusya, Suriye içinde 'tamamen yok et' adlı askeri operasyonu başlatıyor. Irak'ta bile hava trafiği duracakmış. 

Hazar Denizinden atılan füzelere havada Rus savaş uçakları, karada ise Suriye ordusu eşlik edecek. Bugünün güzel haberi ise Türkmendağı adı verilen ve aslında Lazkiye bölgesinin bir parçası olan yerin sakallı canavarlardan temizlenmesiydi.

İyi ki Rusya var, Putin var..

Hüseyin Aygün
24. Dönem CHP Tunceli Milletvekili

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları