loading
close
SON DAKİKALAR

Gaziantep Karkamış’a roketler düştü: 3 kişi hayatını kaybetti

Gaziantep Karkamış’a roketler düştü: 3 kişi hayatını kaybetti
Tarih: 21.11.2022 - 12:02
Kategori: Gündem

Gaziantep Karkamış’a atılan 5 roket, ilçe merkezindeki bir lise ile iki ev ve Karkamış Sınır Kapısı yakınındaki bir TIR’a isabet etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yerleşim yerlerine düşen roketler nedeniyle biri öğretmen, biri öğrenci olmak üzere üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklama yaptı;

BAKAN SOYLU: 1’i ÇOCUK 3 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ

Saldırının ardından canlı yayında son bilgileri paylaşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yerleşim yerlerine düşen roketler nedeniyle biri çocuk 3 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Soylu açıklamsında, “Bizim ilk tespit edebildiğimiz kadarıyla 3 havan atışı gerçekleşti. Ardından bunların yerleşim yerlerine isabet edenleri nedeniyle 6 kişi yaralandı. Hastaneye intikal ettirildiler. Maalesef ilk aldığımız bilgiler çerçevesinde 3 vatandaşımız hayatını kaybetti, bir tanesi çocuk. Bir tanesi de öğretmen” ifadelerini kullandı.

CAMLARI PATLAYAN OKULA SINIF ÖĞRETMENİ HAYATINI KAYBETTİ

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, saldırı sonrası bir öğretmenin hayatını kaybettiğini açıkladı. Özer açıklamasında “Nigar Tiryaki Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne isabet etti. Top atışlarının yarattığı basınçtan dolayı Kocatepe İlkokulu’nun sınıf camlarında kırıklar var. Sınıf öğretmenimiz Ayşenur Alkan’ı kaybettik. Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.” dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları