loading
close
SON DAKİKALAR

Gaziantep Üniversitesi Rektörü, kendisini iki dekanlığın ardından ÖSYM Merkez Sınav Koordinatörlüğüne de atamış

Gaziantep Üniversitesi Rektörü, kendisini iki dekanlığın ardından ÖSYM Merkez Sınav Koordinatörlüğüne de atamış
Tarih: 01.02.2021 - 09:49
Kategori: Eğitim

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın'ın spor ve güzel sanatlar fakülteleri dekanlığının ardından kendisini ÖSYM Merkez Sınav Koordinatörlüğüne de atadığı ortaya çıktı.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın'ın kendisini Güzel Sanatlar Fakültesine dekan olarak atadığı ortaya çıkmış, Özaydın, "Mecbur kaldığım için yapıyorum dekanlığı, yoksa hayatta yapmam. Bana teklif edilse de yapmam. Sizin bildiğiniz bir profesör varsa atayalım" açıklamasında bulunmuştu.

Şahinbey Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Hasan Şencan, Gazianpte Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Hidrolik Bölümü Yüksek Lisans sonuçlarını paylaşmış, yüksek puan alanların mülakata düşük puanlar verilerek elendiğini kaydetmişti.

Şencan, Rektör Özaydın'ın kendisini sanatlar fakültesi dekanı olarak atadığı yetmemiş gibi hızını alamayıp birde ÖSYM Merkez Sınav Koordinatöğüne de atadığını açıkladı. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şencan, "Gaziantep Üniversitesinde neye baksak elimizde kalıyor. Gaziantep Üniversitesi Rektörü, kendini spor ve güzel sanatlar fakültesi dekanı olarak atadığı yetmemiş gibi hızını alamayıp bir de ÖSYM Merkez Sınav Koordinatörlüğüne de atamış. Vah memleketim" ifadelerini kullandı. Şencan, Rektör Özaydın'a istifa çağrısında bulundu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları