loading
close
SON DAKİKALAR

Gazilere saldıranlara 301'den soruşturması açılıcak

Gazilere saldıranlara 301'den soruşturması açılıcak
Tarih: 12.11.2017 - 09:34
Kategori: Gündem

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara’da ‘gazi’ unvanı taşıyan eski askerlere saldıran 3 şüpheli için TCK’nın (Türk Ceza Kanunu) 301’inci maddesi kapsamında soruşturma açılmasına izin verdi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da Gazilere saldıran 3 şüpheli için TCK 301'e 4 kapsamında, "Türk Milletini, Devletin askerini ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama" suçundan soruşturma açılmasına izin verdi. Savcılık, mevcut soruşturmaya ilaveten TCK 301/4'ten de soruşturma yürütecek.

Olay

Ankara'da gazi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, trafikte çıkan ’yol verme’ tartışmasında diğer araçtaki 4 kişinin saldırısına uğradı. 2 gazi ve otomobilde bulunan yakınları, kendilerini takip eden 4 saldırgan tarafından dövüldü. 1’i çocuk, 6 kişi hastanede tedaviye alınırken, olay anı da güvenlik kameralarına yansıdı. Benzin istasyonunda gazilere saldıranlar 6 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Tamer Görkem ve Doğan Çiçek tutuklandı, B.Y., O.S., E.K. ve B.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (CNN Türk)

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları