loading
close
SON DAKİKALAR

Gebze Sakatlar Derneğine Ziyaret

Gebze Sakatlar Derneğine Ziyaret
Tarih: 11.02.2012 - 19:21
Kategori: Yerel

Mehmet BATUK ve Has Parti Gebze İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sedat ÇELİK, Gebze Sakatlar Derneği’ ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Kocaeli Eski Milletvekili ve Has Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet BATUK ve Has Parti Gebze İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sedat ÇELİK, Gebze Sakatlar Derneği’ ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Gebze Sakatlar Dernek Başkanı Esat UZUN ziyaretten duyduğunu memnuniyetini dile getirerek  “ Biz 2009 yılından bu yana tüm Türkiye’ de engelliler başta olmak üzere tüm yardıma muhtaç insanlara yardım ediyoruz. 

Ancak biz ve bizim gibi derneklerin yaptıkları çalışmalardan daha çok iş siyasi partilere düşmekte. Önemli olan engellerine yardım etmek değil engellere sebep olan şeylere çare olabilmek Çünkü engellilik önlenebilir.Örneğin ilk öğretim okullarında haftada 2 saat uzman bir doktor tarafından hangi organ ne işe yarar öğretilebilse ve bu konuda aileler bilinçlendirilebilse inanın engellilik önlenebilir “ dedi. Konunun çok doğru olduğunu ve sonuna kadar Esat Bey’ e katıldığını belirten Mehmet BATUK; “ biz iktidarda olduğumuz dönemde engelliler ile ilgili çalışmalar yaptık bundan sonra da elimizden geleni yapacağız “ dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları