loading
close
SON DAKİKALAR

Gelecek Partisi il başkanlarından ortak açıklama

Gelecek Partisi il başkanlarından ortak açıklama
Tarih: 21.01.2021 - 10:07
Kategori: Gündem

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcı Selçuk Özdağ’a yapılan saldırı sonrası, Gelecek Partisi İl başkanları ortak basın açıklaması gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi'nin il başkanları, 15 Ocak'ta Çankaya Cevizlidere Mahallesi'ndeki evinin önünde silahlı ve sopalı saldırısıyla darbedilerek yaralanan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın evinin önünde bir araya geldi.

İl başkanları adına basın açıklaması yapan Ankara İl Başkanı Gülnur Özkaya Hayran, Selçuk Özdağ'a saldıranların yakalanmasının sevindirici bir haber olduğunu belirterek açıklamasına şöyle devam etti:

"Bu organize saldırı, aynı gün aynı saat dilimlerinde gazeteciler Sayın Afşin Hatipoğlu ve Sayın Orhan Uğuroğlu’na da gerçekleştirilmiştir. Saldırganların yakalanması bizler için sevindirici bir haberdir. Bu menfur saldırıyı gerçekleştiren saldırganların yakalanmasında kolluk kuvvetlerimize ve hukukun işlemesi konusunda adalet mensuplarına teşekkürü bir borç biliriz. Ancak, pandemi döneminde; sağlık ve ekonomik zorluklarla mücadele ettiğimiz şu günlerde, birilerinin çıkıp kışkırtıcı söylemler ve tehditlerle, davaya müdahil olan savcıyı bile etki altında bırakma teşebbüsleri kabul edilemez" 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları