Tarih:
08.02.2021 - 07:02
Kategori:
Gündem

Gelecek Partisi, Takvim Gazetesi’nin manşetine koyduğu yoksulluk haberini alıntılayarak, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a göndermede bulundu.
Gelecek Partisi, Takvim gazetesinin manşetine koyduğu tepki çeken yoksulluk haberine ilişkin iktidara göndermede bulunan bir video paylaştı. Videoda Takvim'in markete gidenlerin fazla harcama yapmamaları için maddeler sıralanan haberiyle AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Türkiye tırmanıştadır’ sözleri birleştiirildi.
Gelecek Partisi hazırladığı video ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Az sonra izleyeceğiniz görüntüler hayal ürünü değil, her gün yaşanmakta olan bir gerçekliktir. Kişiler ve olaylar kurgu değil, gerçektir” ifadelerine yer verdi.
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları