loading
close
SON DAKİKALAR

Gelinini yatakta bastı: 2 ölü

Gelinini yatakta bastı: 2 ölü
Tarih: 14.11.2011 - 21:21
Kategori: Yerel

Denizli'de oğluyla birlikte oturan 55 yaşındaki Yaşar G., 3 çocuk annesi gelinini aile dostlarıyla yatak odasında uygunsuz halde görüp dehşet saçtı

Karşıyaka Mahallesi 2352 Sokak’ta bugün öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, hurdacılık yapan oğlu 24 yaşındaki G.G. ve gelini Songül G. ile birlikte oturan Yaşar G., sabah saatlerinde evden ayrıldı. Daha sonra da G.G. evden çıkıp hurda toplamaya gitti.

İşini erken bitirip eve gelen Yaşar G., iddiaya göre, üç torununun annesi Songül G. ile aile dostları Yalçın Racay’ı yatak odasında uygunsuz halde gördü. 

Çılgına dönen Yaşar G., evdeki ruhsatlı av tüfeğini alıp önce gelinini, daha sonra kaçmaya çalışan Racay’ı başlarından vurup öldürdü. Silah sesleri üzerine çevredekiler polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis, kayınpeder Yaşar G.’yi gözaltına aldı. Evde yapılan incelemede, iki kişinin cesedi bulundu. Genç kadın ile Racay’ın cesetleri, savcının incelemesinin ardından Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayı öğrenip hastaneye giden G.G. ise sinir krizi geçirdi. 

Evdeki cesetlerin başucunda beklerken gözaltına alınıp polis merkezine getirilen Yaşar G., "Suçu vardı vurdum" diye konuştu.

Emniyet’te ifadesi alınan Yaşar G.’nin, "Gelinimi, aile dostumuz ile öpüşürken görünce çılgına döndüm. Kendime hakim olamadım ve ikisini de öldürdüm, pişman değilim.

Oğlum, hurda toplamaya gitmişti. Ben de bir işim çıkınca evden ayrılmıştım. Ama işim kısa sürdü geri döndüm. Dönünce de onları öyle uygunsuz yakaladım" dediği öğrenildi.

Polis merkezinde yapılan incelemede, Yaşar G., öldürdüğü gelini Songül Gökdel ile Yalçın Racay’ın, ’uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan poliste kayıtlarının bulunduğu ortaya çıktı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları