loading
close
SON DAKİKALAR

Genç kursiyerlerin tiyatro performansı göz doldurdu

Genç kursiyerlerin tiyatro performansı göz doldurdu
Tarih: 11.05.2017 - 17:20
Kategori: Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan drama kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin 'Birleşmiş Milletler Müfettişi' adlı oyunu, Aşık Veysel Sahnesi’nde seyirciyle buluştu.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü kursiyerleri, hazırladıkları tiyatro oyunu ile seyircinin karşısına çıktı. “Birleşmiş Milletler Müfettişi” adlı oyunu, Aşık Veysel Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşturan gençler başarılı bir performans sergiledi. Ülkeye Birleşmiş Milletler’den bir müfettiş geleceğini öğrenen bakanların panik haliyle sıradan ve üçkağıtçı bir vatandaşı müfettiş zannetmesi üzerine gelişen trajikomik olayların anlatıldığı tek perdelik oyunu, drama eğitmeni Bensu Kılıç yönetti.

Emrecan Pancar, Ozan Devrim İlk, Aslı Çelik, Eren Çoban, Mert Erez, Rümeysa Yüksel, Işıl Keşkül, İdil Berfin Topuz, Duygu Gümüş, Eylül Yağmur Olsun, Hazal Demirdelen, Tuğra Erdinç, Gamzenur Erdoğan ve İnci Güzel’den oluşan ekibin sergilediği oyun, seyirciler tarafından ilgi ile izlendi. Oyunun sonunda, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fidan Gül, drama eğitmeni Bensu Kılıç’a çiçek takdim etti. 

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları