loading
close
SON DAKİKALAR

Gençlik ateşi AKP'yi yakacak

Gençlik ateşi AKP'yi yakacak
Tarih: 21.05.2012 - 14:09
Kategori: Yerel

Chp Kartal Gençlik Örgütü, 19 Mayıs saat 19:19'da Kartal halkının yoğun katılım gösterdiği büyük kortejle yürüyüşe geçti...

CHP Kartal Gençlik Örgütü 18 Mayıs'ta Atatürk Heykeli önünde başlattığı Ata'ya Bağlılık Nöbetinin ardından 19 Mayıs saat 19:19'da Kartal halkının yoğun katılım gösterdiği büyük kortejle yürüyüşe geçti.

Korteje  CHP Kartal İlçe Başkanı Av. Kamer Gök ve yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülçin Zaza ve Yönetiminin yanı sıra Kartal gençliği ve Kartal halkı yoğun katılım gösterdi.

Kortej boyunca ''Ulusal bayramlar engellenemez.'' ''Gençliğin ateşi AKP'yi yakacak.'' gibi sloganlarla Cumhuriyet Meydanına yürüyen gençler Mustafa Kemal'in askerleri olduklarını birkez daha gösterdiler.

CHP Kartal Gençlik Örgütü Başkanı Ozan Gökdemir yürüyüş sonrası yaptığı açıklamada;

Bizler bilmekteyiz ki Mustafa Kemal ulusal kurtuluş savaşını başlattığı dönemlerde o dönemin hükümeti Mustafa Kemal'i durdurmak için elinden geleni yapmıştı. Fakat Mustafa Kemal tüm bu engellemelerin hiçbirine boyun eğmeden, ulusal kurtuluş savaşını başlatmış ve bugünki Türkiye Cumhuriyetini kurmuştur.

Bugün AKP diktasının almış olduğu tüm faşizan yasaklara ve engellemelere rağmen bizler, Mustafa Kemal'in asil duruşunu gösterdiği, bursa nutkundaki görevimizin bilincinde gençler olarak hiçbir zaman boyun eğmeyeceğiz ve mücadeleye devam edeceğiz.

CHP Kartal Gençliği olarak merak ettiğimiz en büyük konulardan biri ise, Tayyip Erdoğan'ın bu kadar faşist tutumunun devamı olarak kendi anma haftasını türk tarihine ne zaman yazdıracağıdır.

Bizler şunu çok iyi biliyoruz ki, Atatürk'ün kabrine bile gitmekten korkan Tayyip Erdoğan'ın korkulu rüyası ise biz Cumhuriyet Halk Partili gençler olacaktır.'' şeklinde konuştu.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları