loading
close
SON DAKİKALAR

Gençlik şöleninde örnek davranış

Gençlik şöleninde örnek davranış
Tarih: 22.05.2012 - 19:22
Kategori: Yerel

Kadıköy Belediyesi Sahrayıcedit Gönüllüleri ve mahalle muhtarı Seval Özkan’ın birlikte düzenledikleri gençlik şöleninde fiziksel engelli iki mahalleliye akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

18 Mayıs 2012 Cuma günü 23 Nisan Parkında Sahrayıcedit Mahalle Muhtarı Seval Özkan ve Kadıköy Belediyesi Sahrayıcedit Gönüllülerinin birlikte düzenledikleri 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve gençlik ve spor bayramı kapsamında düzenlenen gençlik şöleni mahalle okulları İntaş ve Gözcübaba Liselerinin gösterileri ve katılımıyla gerçekleşti.
Gençlik Şölenine Kadıköy Belediyesi meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan tören, Muhtar Seval Özkan ve Gönüllü Başkan Nurhan Serdar’ın açılış konuşmalarıyla başlayıp, emekli Edebiyat öğretmeni Alaattin Serdar’ın konuşmasıyla devam etti.

Mahalle gönüllüleri yaptıkları etkinlikler sonucunda biriktirdikleri parayla aldıkları iki adet akülü tekerlekli sandalyeyi iki engelli mahalle sakinine teslim etti.

Şenlikte Gözcübaba ve İntaş Lisesi öğrencileri söyledikleri türkü ve şarkılarla öğrenci ve mahalleliyi eğlendirdi. Öğrencilerin yaptıkları dans gösterisi ise büyük bir beğeniyle izlendi.

Program söylenen marşlarla sona ererken, Mahalle Muhtarı Seval Özkan, mahallelinin istek ve talepleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde mahallelilik duygularını güçlendirecek bu tip ortak etkinlikleri devam ettireceklerini belirterek, gerek havanın belirsizliği ve gerekse de yoğun çalışma içinde olan öğrencilerin güç şartlar altındaki katılımları ve mahalle halkının destekleri için teşekkür etti.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları