loading
close
SON DAKİKALAR

Genco Erkal'dan Can Yaman'a 'libido' tepkisi: 'Libidosu var mı yok mu yerine beyni var mı yok mu’yu tartışsak nasıl olur?

Genco Erkal'dan Can Yaman'a 'libido' tepkisi: 'Libidosu var mı yok mu yerine beyni var mı yok mu’yu tartışsak nasıl olur?
Tarih: 02.12.2019 - 17:25
Kategori: Magazin

Dizi oyuncusu Can Yaman, "Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; libidosu olanlar, libidosu olmayanlar… Cast da buna göre yapılmalı" dedi.

Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na konuşan Can Yaman, "Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; libidosu olanlar, libidosu olmayanlar… Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye ‘Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu’ diye sordurtamazsan o iş tutmaz. Biz Demet'le 20’nci bölümde sevgili olduk. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk.

Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela “Hangimiz Sevmedik” dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzden problem yaşadım" dedi.

Birlikte oynadıkları dizi setinde aralarında kavga yaşanan Selen Soyder de Instagram hesabından Yaman'a göndermede bulundu. Soyder, "Çok şükür ki libidosu düşük, Snob bir kadınım" dedi.

Tartışmaya usta oyuncu Genco Erkal da katıldı. Erkal Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Libidosu var mı yok mu yerine beyni var mı yok mu’yu tartışsak nasıl olur?" ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları