loading
close
SON DAKİKALAR

Genco Erkal'dan Demirören Medya'ya Ekrem İmamoğlu tepkisi: Sizin adınıza ben utanıyorum

Genco Erkal'dan Demirören Medya'ya Ekrem İmamoğlu tepkisi: Sizin adınıza ben utanıyorum
Tarih: 09.04.2019 - 14:06
Kategori: Gündem

Usta tiyatrocu Genco Erkal, Hürriyet, Milliyet, Vatan ve CNN Türk gibi medya organlarının, Ekrem İmamoğlu’nun açıklamalarını "İmamoğlu'nun medyayı tehdidini üzüntüyle takip ediyoruz" başlığıyla vermelerine tepki gösterdi.

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Demirören ve Ciner grubu ile Şahenk ailesine, kendisinin açıklamalarını yayınlamadıkları için tepki göstermiş ve "Mesela rakibimin bana cevabını yayınlıyorlar, ama benim söylediklerimi  yayınlamıyorlar" demişti. Demirören'e bağlı Hürriyet, Milliyet, Vatan ve CNN Türk, İmamoğlu'nun açıklamalarını aktardığı haberlerde, eleştirilerini 'tehdit' olarak niteleyerek "İmamoğlu'nun medyayı tehdidini üzüntüyle takip ediyoruz" başlığını kullanmıştı.

Bu duruma sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren usta tiyatrocu Genco Erkal, "Biraz üzülseniz iyi olur. Ama nerede sizde o yürek, nerde sizde o vicdan, nerde sizde o adalet duygusu? Satılmış diyeceğim, ayıp olacak. Sizin adınıza ben utanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları