loading
close
SON DAKİKALAR

Genco Erkal'dan Kılıçdaroğlu tepkisi: Hani kızgın demiri soğutacaktık?

Genco Erkal'dan Kılıçdaroğlu tepkisi: Hani kızgın demiri soğutacaktık?
Tarih: 22.04.2019 - 10:16
Kategori: Gündem

Tiyatro sanatçısı Genco Erkal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "İğrenç bir saldırı. Hedef gösterenleri lanetliyorum. Ne protestosu, ne mesajı? Değerli arkadaşlarımmış. Arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim ben sana" dedi....

Tiyatro sanatçısı Genco Erkal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Çubuk'ta şehit cenazesinde uğradığı saldırıya tepki gösterdi.

Erkal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, saldırıyı 'iğrenç' olarak nitelendirek, "Hedef gösterenleri lanetliyorum" dedi.

Hulusi Akar'a tepki

Usta sanatçı, Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar’ın saldırı sonrası linçci kalabalığa seslenirken kullandığı “Değerli arkadaşlarım, şu ana kadar mesajlarınızı verdiniz. Tepkinizi gösterdiniz” şeklindeki sözlerine de tepki göstererek, "Ne protestosu, ne mesajı? Değerli arkadaşlarımmış. Arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim ben sana" ifadelerini kullandı.

"Hani kızgın demiri soğutacaktık?"

Genco Erkal, saldırı sonrası herhangi bir açıklama yapmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik olarak da şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı olsa hiç olmazsa bir geçmiş olsun der, ortağının kulağını hafifçe bir bükerdi. Hani kızgın demiri soğutacaktık?"

Erkal, "Bu nasıl bir kafa, yumruğu atandan değil, yumruğu yiyenden hesap soruyor?" dedi.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları