loading
close
SON DAKİKALAR

'Gerçek vaka sayısı 200 binlerde'

'Gerçek vaka sayısı 200 binlerde'
Tarih: 17.04.2021 - 16:46
Kategori: Gündem

CHP Ankara Milletvekili Dr. Servet Ünsal, PCR testi pozitif olan 516 bin kişi bulunduğunu ve 16 bin kişinin de bir ay içinde Covid-19 nedeniyle hayatını kaybedeceğini belirtti. Ünsal günlük vaka sayılarına ilişkin de “Gerçek vaka sayısı 200 binlerde” dedi

CHP Ankara Milletvekili Dr. Servet Ünsal, artan vaka-vefat sayıları ve pandemi sürecinde İktidarın politikalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. TBMM’de basın toplantısı gerçekleştiren CHP Milletvekili Servet Ünsal, ekonomiden hukuka eğitimden sağlığa her alanda çöküş yaşandığını belirterek iktidarın Türkiye’yi dört koldan batağa sapladığını dile getirdi.
“Saray’a duyuruyorum, 16 bin kişi 1 ay içinde ölecek” diyen CHP’li Ünsal, toplam vaka sayısından iyileşen ve vefat sayısı çıkarıldığında korona havuzunda 516 bin civarı vaka kaldığını belirtti.

Ünsal, “PCR pozitif olan 516 bin kişi var ve bunlar dışarıda geziyor. 4 hafta içinde bu vakaların yüzde üçünü kaybedeceğiz. Saray'a duyuruyorum, 16 bin kişi 1 ay içinde ölecek” İfadelerini kullandı.

GERÇEK VAKA SAYISI 200 BİNLERDE

CHP’li Ünsal, gerçek vaka sayısının 200 binlerde, vefat sayısının da binlerde olduğunu ileri sürerek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın vatandaşları sorumlu tutan açıklamasına tepki göstererek 4 hafta tam kapanmanın gerektiğini söyledi.

BİLİM KURULU GÖREVİNİ YAPMIYOR

Ülkeyi yönetemeyen, pandemide dibe vuran Saray Hükümeti’nin suçu vatandaşın üstüne attığını dile getiren Ünsal şunları söyledi: “ Hırsızın hiç mi suçu yok? Lebalep kongre yapan, binlerce kişiyle cenaze töreni yapan siz suçlusunuz. Almanya'nın 6 misli vakamız var ama nedense vefat sayımız daha az. Bilim Kurulu görevini yapmıyor, siyasetin arkasında kaldı.”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları