loading
close
SON DAKİKALAR

Gezmiş'in arkadaşı, Ersoy'dan özür diledi

Gezmiş'in arkadaşı, Ersoy'dan özür diledi
Tarih: 11.02.2012 - 23:08
Kategori: Magazin

Deniz Gezmiş'in arkadaşlarından Nuhoğlu, Ersoy'un Gezmiş hakkında yaptığı açıklamaların ardından Ersoy hakkında söylediği sözler için açıklamada bulunarak özür diledi

Sanatçı Ersoy’a, “Deniz karakteri düşük insanlarla hiçbir surette ve hiçbir mekânda beraber olmamıştır. Bu insanlardan nefret ederdi. Bu kadın kılığındaki erkeğe, erkek kılığındaki kadına lanet olsun. Yalan söylemesin, Deniz’in arkadaşları onu cezalandırır” açıklamasını yapmıştı.

Nuhoğlu bu sözlerin ardından yaptığı özür açıklamasında, şunları söyledi: “Benim en sevdiğim filmlerden biri ‘Örümcek Kadının Öpücüğü’dür. Bilenler bilir, filmin kahramanlarından devrimci karakter, cezaevinde bir eşcinselle aynı hücreyi paylaşır ve filmin ilk yarısında yılların ezberiyle hücre arkadaşına bir devrimciye yakışmayacak şekilde davranır. Ama sonra hatasını anlar.

Ben de o devrimcinin durumundayım. Filmin ilk yarısında yılların alışkanlığıyla, koşullanmışlığıyla, ezberiyle hatalı davrandım. Başta Bülent Ersoy olmak üzere, verdiğim beyanlarla hırpaladığım, kırdığım, incittiğim, üzdüğüm herkesten özür diliyorum. Saygılarımla, Bozkurt Nuhoğlu.”

Bülent Ersoy’un geçen hafta Habertürk Magazin’e verdiği röportajdaki “orda" Deniz Gezmiş bana gazoz ısmarladı, ben de ona şarkı söyledim” şeklindeki sözleri büyük yankı uyandırmış, tartışma yaratmıştı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları