loading
close
SON DAKİKALAR

Ghetto'da bu hafta

Ghetto'da bu hafta
Tarih: 12.02.2012 - 23:29
Kategori: Kültür & Sanat

Ghetto'da bu hafta: Multıtap, Soaked ve Peaches

Etkinlik: Multitap

Tarih: 26 Ekim, Çarşamba
Saat: 21:30
Ücret: 25 TL
Web: http://www.myspace.com/multitaponline
http://soundcloud.com/buber/mixtape-august11
 
Multitap Albüm Konseri için GHETTO’da

Multitap henüz albüm yayınlamadan ülkemizde gerçekleşen büyük festivallerde yerini almıştı bile. İlk albüm Takım Oyunu oyuncu Demet Evgar’ın prodüktörlüğünde piyasaya çıktı, çok geçmeden Sony Music altına girdi. Yaptıkları videolarla da öne çıkan topluluk elektro-pop’un yeni temsilcilerinden. Multitap çalışıyor, stüdyoda sabahlıyor, yeni sezona tazeler hazırlıyor ve albümün ilk konseri için GHETTO’ya geliyor.

DJ Set: Buber

Etkinlik: Soaked

Tarih: 28 Ekim, Cuma
Saat: 22:30
Ücret: 25 TL
Web: http://www.myspace.com/soaked2009
 
Soaked İlk Albüm Konseri  İçin GHETTO Sahnesinde
 
80’li yılların izlerini 2000’lerle başarılı şekilde birleştiren Soaked, Synth-Pop’a yeni bir sound getiriyor. Kusursuzca bestelenmiş İngilizce sözlü parçaları heyecan verici elektronik altyapılar ve güçlü vokallerle bütünleştiren grup, sahnedeki %100 canlı performanslarında kendi parçalarının yanı sıra coverlara da yer veriyor. Yüksek enerjili, seksi ve kışkırtıcı canlı elektronik performanslarıyla 2011’e sıkı bir giriş yapan Soaked, sahne performanslarını beş kişi ve bir görsel yönetmenle gerçekleştiriyor . Sahne şovlarına el emeği göz nuru kendilerinin oluşturduğu sıra dışı görseller elşlik ediyor. 2010 Nisan'da ilk EP'leri "Into The Light"ı yayınlayan grup, bu sonbahar ilk albümlerini çıkartacak.

Etkinlik: Peaches & DearHead Dj Set

Tarih: 29 Ekim, Cumartesi
Saat: 23:30
Ücret: 30 TL – 40 TL, Dresscode: 20 TL
Web: http://www.peachesrocks.com/intro.html
 
“ Goethe Institut İstanbul Desteğiyle”
 
Şok Edici Bir Performansa Hazır Olun
 
 “Merrill Beth Nisker” ismi, sizin için bir şey ifade etmeyebilir ama “Peaches” desek,  zamanın en freak müzisyeninden bahsettiğimizi anlarsınız. Seksüel şarkı sözleri, dışavurumu ile şimdinin en sıra dışı performans sanatçılarından biri. Şarkı yazarı, prodüktör, aktrist, öğretmen, multi instrumentalist ve disk jockey; Peaches’ın hayattaki rollerden bazıları. Elektro-clash kraliçesinin bu kez bizi ilgilendiren yüzü disk jockey’liği olacak ki Peaches, Halloween öncesi 29 Ekim tarihinde Redbull sponsorluğunda GHETTO’da setin başında olacak. Şok etme üzerine kurulu sahne şovlarıyla bilinen, Lydia Lunch, Siouxsie Sioux ve Iggy Pop’un  electro-clash ile vücut olmuş hali Peaches’ın  setiyle de aynı etkiyi hissedeceğiniz bu geceye Halloween kostümüyle gelirseniz kapıda indirimli bilet alarak giriş yapabileceksiniz.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları