loading
close
SON DAKİKALAR

Gökçeada açıklarında cansız bedenine ulaşılan İlçe Jandarma Komutanı için tören düzenlendi

Gökçeada açıklarında  cansız bedenine ulaşılan İlçe Jandarma Komutanı için tören düzenlendi
Tarih: 28.02.2021 - 13:17
Kategori: Yurt

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde Laz Koyu açıklarında 5 metrelik fiber teknenin alabora olması sonucu hayatını kaybeden İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut'in cenazesi, İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlendi.

26 Şubat’ta Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi Laz Koyu açıklarında bir kişinin öldüğü, iki kişinin kaybolduğu batan teknedeki İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut için İl Jandarma Komutanlığı’nda tören düzenlendi. Törene, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Cem Okyay, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ile Teğmen Musa Bulut'un yakınları katıldı.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan sosyal medya hesabından Musa Bulut için taziye mesajı paylaştı. Gökhan mesajında "Gökçeada açıklarında yaşanan üzücü olayın ardından cansız bedeni bulunan İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Musa BULUT’u son yolculuğuna uğurladık. Başta ailesi olmak üzere tüm mesai arkadaşlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum" ifadesini kullandı. 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları